fbpx

28ми и 30ти май Последни Йога занимания с Елица

    Мили приятели, временно ще преустановя преподавателската си дейност, имам недовършени проекти, които чакат, може би една година няма да водя редовни класове в зала, но ще продължа да правя тематични сесии, особено свързани с Дихателни упражнения, Медитация и Пеене. Също ще имам, може би 1 -2 Йога семинара догодина, за тази година Септември ще бъдат последните ми два семинара, можете да се запишете!

     Каня ви на 28ми Май от 17:30ч – ВСИЧКИ,  които от 2009г са с мен – група Напреднали за един последен час в залата на Йога студио ЛунаРа на ул.Опълченска 13. Часът ще бъде наистина за група Напреднали, моля тези от вас, които преценят, че не са за тази група, а искат да дойдат  – са добре дошли на другият ми последен час в четвъртък 30ти – група Начинаещи и Терапевтична Йога
И всички от група Начинаещи и Терапевтична Йога каня на 30ти Май четвъртък от 17:30ч !
И двата часа ще бъдат с вход Дарение, което ще остане за залата и/или за благородна кауза!

Ще си направим малка почерпка след часът, прегърнем, благодарим един на друг за дългите години споделяне, любов, тишина и Йога.
И за двата часа е задължително предварителното записване през сайта!

Благодаря ви, че сме се срещнали, благодарение на Йога! 

Ще ви препоръчам да ПРОДЪЛЖИТЕ СВОЯТА ПРАКТИКА ПРИ ДАНИ ЧОЛАКОВА – моята любима колежка и приятелка от Шанти, можете да видите нейните часове в сайта на Шанти. И също да продължите и при прекрасната КРИСТИНА ЖЕРАР в студио ЛунаРа, което ме приюти така мило и добре през този сезон!

Часовете за бременни ще продължат може би и през Юни, но ще пишем допълнително.

С любов, Елица