fbpx

Видео курс Йога за бременни с Елица Йоргова

Много се вълнувам!

Днес стартираме Онлайн Платформа с курс Йога за бременни с Елица Йоргова – дългоочаквано споделяне от моята бременност и опит като Йога преподавател. Благодаря от сърце на всички бременни, които до сега ми се довериха и подкрепят!

Може да поръчате курсът Йога за бременни
Част от ползите при Йога за бременни:
🤰 Да имаш лека и вълшебна бременност
🤰 Да регулираш покачването на теглото

🤰 Да се освободиш и предотвратиш болки в кръста и гърба; – и много други ползи

Ето какво споделят бременните, които са идвали при мен:
❤ Стефка А. “Йогата с Ели ми помогна да водя една по-осъзната бременност, изграждайки връзка с бебето още преди да се роди. Научи ме да счупя всякакви предразсъдъци и суеверия, и да му говоря още докато е в корема. Йогата с Ели ми даде кураж за естествено раждане и беше вълшебно, осъзнато и изцяло контролирано от мен. Йогата с Ели ме караше да се чувствам лека, подвижна, красива. Силно препоръчвах на моите приятелки, които също останаха много доволни.”

❤ Елена Б. “Огромно благодаря на Ели! Започнах при нея от 4 месец на бременността! Още работих и имах огромни болки в гърба ( професията ми е такава и плюс желаното човече). От втория урок като за начало ми олекна на гърба , а след това и се научих да се обичам и да се поставям на първо място. Бременността мина леко, така и раждането. Упражненията и техниките за дишане много ми помогнаха по време на раждането. Само се ядосвам, че не правих упражнението за тазовото дъно достатъчно, а то наистина се оказа много важно. А и след раждането упражненията важат.”

Можете да помогнете за разпространението на този ценен курс по няколко начина:

✅ Сподели публично видеото трейлър за Курс Йога за бременни, от ФБ страницата ни   ТУК!
✅ Тагни своя бременна приятелка, позната, роднина, към ФБ страницата ни   ТУК!
✅ Разкажи своят личен опит от срещата ти с Йога за бременни при Елица

 

Благодаря ви, че тази платформа ще достигне до повече бременни и се надявам да бъде много полезна за вашата бременност и раждане!
С много любов,
Елица Йоргова ❤