fbpx

Отзиви

Юлия:
Преди заниманията по Йога ми беше трудно навеждане до пръстите на краката, имах болки в гърба и кръста, с една дума се чувствах скована. Още при първите занимания и по-точно след тях, ми се тичаше, исках да скачам, чувствах се лека, млада и пълна с енергия.

Ива:
След Йога заниманието съм винаги усмихната, положително настроена и спокойна. Усещам енергията, изпълнена съм с желание за живот, вяра и любов.

Маргарита:
Откакто Йога е част от ежедневието ми, имам невероятен запас от жизнени сили, лесно намирам решение за някои проблеми, или просто не обръщам внимание на други; от съвсем дребни неща изпитвам особена радост, чувство на удовлетворение. Първите ми стъпки в Йога ми се струваха доста трудни, не се получаваше всичко(и все още) от това, което ми показваха. Но съм убедена, че ` Пътят ще измине само онзи, който върви.`, като впрегне едновременно тялото и съзнанието си!

Цветана:
Много добре води заниманията Елица, действа ни отпускащо, след упражненията се чувствам психически и физически отпочинала и спокойна.

Радка:
Тялото и мускулите са като след масаж. Усещам леко психическо успокоение – приятни емоции.

Лусия:
Преди: напрегната, уморена.
След: релаксирана, с бодро настроение

Татяна:
И преди и след Йога заниманията аз съм си аз! Но! Знам, че Йога ме учи на мнооооого неща. И ще ме учи до край! За сега – позитивно мислене; търпимост към лица, които ме дразнят; приемане на различните от мен хора; емоционална и двигателна култура и още много, вероятно, предизвикателства, които съм готова да приема! Дните, в които имам Йога занимание с Ели са ми празничните дни!

 

Изпратете вашето мнение.

    Съгласен/а съм попълнените лични данни да бъдат съхранени и използвани от тази страница за обратна връзка с мен.