Представяне на Ошо Дзен Таро карти и нови книги на български от 16:00ч. Натарадж Медитация от 17:30ч! 30.09 събота

Здравейте приятели!

С голяма радост ви каним на представянето на Ошо книгите издавани от издателство „Сините птици“ с неговият основател Prem Sajeev (Ивайло Кирилов) – официално представляващ OSHO International Foundation за България.

transcendentalnata-igra-na-dzen-osho-dzen-taro-79-karti30079_411474663392_7842080_n

На 30ти Септември събота от 16:00 – 17:15ч Ивайло Кирилов ще представи наскоро излезлите от печат така популярни и дълго чакани да бъдат преведени на български език-

OSHO ДЗЕН ТАРО карти: Трансцеденталната игра на Дзен: илюстрована книжка плюс 79 илюстрирани карти.

ЕМОЦИИ: Освобождаване от гнева, ревността и страха

ЖИВОТ НА РЪБА: Рискът да бъдеш себе си

МЕДИТАЦИЯ ЗА ЗАЕТИ ХОРА: Стратегии за побеждаване на страха за хора, които нямат време да медитират

ВСИЧКО Е ДО ПРОМЯНАТА: Най-голямото предизвикателство за създаване на златно бъдеще за човечеството

Страх: Разбиране и приемане на несигурностите в живота

 – Цветовете на твоя живот: Книга за оцветяване с рисунки и текст от Ошо

Заповядайте да се докоснете до мъдростта на Ошо, вече и на български и в прекрасно оформени луксозни издания.

Вход свободен!

От 17:30 – 19:00ч Prem Sajeev ще проведе за нас Ошо Натарадж Медитация – прекрасна танцувална медитация.Тя е 65 мин, като първо ще има въведение и след медитацията време за въпроси и отговори. Иво е преминал повечето обучения в OSHO International Meditation Resort и има дългогодишен опит във воденето на специфичните Ошо Медитации.

С предварително записване и препоръчително дарение  10 лв!
Записване на 0895 652707, yoga_shanti@abv.bg или във ФБ страницата на Yoga Art Studio Shanti

 

Повече за Prem Sajeev (Ивайло Кирилов) :

Prem Sajeev (Ивайло Кирилов) е роден в първия месец на не далечната 1969 година.

В живота си се занимава с разнородни дейности и натрупва различни опитности.

Не лесните за него и по близки 2003 – 2004 години се оказват превратни в живота му. Но най-голямата мистерия започва в началото на юли 2004 година. В един от първите дни на юли в офиса му се появява една, сребристо-златиста енергия, която го обгръща и го извежда от офиса му, без да му дава възможност за извършването на каквато и да е съпротива. Той се чувства безсилен да се съпротивлява на тази енергия, която просто го взима и завежда до едно определено кафене в центъра на София и го държи там на кафе или цитронада в продължение на два до три часа, след което го връща отново в офиса. Този процес започва да се повтаря всекидневно, което го принуждава да започне да отлага бизнес срещите си, а на един по-късен етап, изцяло да спре да си организира срещи в тези часове. Всичко, което се случва в тези ранно следобедни часове е, че енергията го държи като наблюдател на всичко, което го заобикаля. Това продължава до началото на декември, когато случайно или не среща една жена, която му разказва за OSHO International Meditation Resort и той решава да замине за там. Защото докато тя му разказва, той вижда едни картини, които в последствие се оказват, различни части от резорта. И така на 09.01.2005 година, то йпристига в OSHO International Meditation Resort. В същия този ден, спира да яде, всякакво месо и риба в продължение на девет години, като в тези години има и близо три години да не яде нищо млечно. От тук започва и неговото пътуване в света на Ошо. Завършва най различни OSHO обучения за работа с хора и близо три години от живота му преминават в Индия.

В момента работи основна в областта на бизнес консултациите и различните сфери на бизнес средите. Също така от края на 2015 година, официално издава OSHO книгите в България, което се явява и негово хоби. С което изразява неговата благодарност, към живота и работата на индийският мистик Ошо. Един човек отдал себе си на съществуванието и хората живеещи на нашата планета с едно, единствено желание да помогне за раждането на новия човек, който той нарича „Зорба дъ Буда“!