fbpx

Официално Въведение в ПЕРМАКУЛТУРАТА – 15,22,29 март

Здравейте! С изключителна гордост и радост обявяваме много интересен предстоящ семинар в Йога Шанти!

Официално Въведение в ПЕРМАКУЛТУРАТА –
с Михаил Косев

ТРИ СЕСИИ: 15/03, 22/03 и 29/03 (поредни недели)
От 11:30 до 16:00
в Йога Арт Студио SHANTI (www.yoga-plovdiv.com)
*Предварително записване задължително на:
yoga_shanti@abv.bg или 0895 652707

Умувате ли по нов проект? Имате ли нужда от помощ в дизайна и изпълнението му? Искате ли да се запознаете с други хора, които мислят като теб?

Пермакултура семинар Пловдив
Пермакултурата е естествено възникнала наука в отговор на съвременния хаос. Тя обединява мъдростта от древните традиции със съвременните научни и технологични постижения, така че да постигнем устойчивост в начина ни на живот и проектите за които изработваме.

Устойчива може да бъде всяка една система, всеки аспект от живота ни, от земеделието до организацията на един бизнес. Пермакултурата е науката на системите, чрез окото на природата. Има приложение във всяка една сфера от земеделието до строителство, от здраве до образование, включително бизнес и финанси. Базата на този подход на проектиране е извличането на решенията от проблемите. Позитивното мислене – ако ние сме „проблема“ – ние сме решението.

10349207_10103668524379539_8235727148813897328_n

Този семинар е разделен на ТРИ части – три отделни дни, при което ще погледнем нещата от различни перспективи. В трите дни, ще минем по различен начин през етиките и принципите, но целта е да могат участниците да ползват понятията на пермакултурата с лекота и ясни познания как да ги приложат.

Такса за целите три сесии:
60 лв. (с предварително записване и 20 лв. КАПАРО)
….тъй като подхода към образованието при нас е доста индивидуален, важно е да знаем предварително броя записани за курса, за това таксата НА МЯСТО за тези, които не оставят капаро ще е 80 лв. за целия семинар.

Тази такса, включва материали, обучение и зала – **МОЛЯ ЗА ПЪРВАТА СЕСИЯ НОСЕТЕ СИ ОБЯД, след като се опознаем, заедно ще решим как да постъпим към храната за втората и третата сесия
(може и да се поръчва обяд на мястото)
**В йога студиото не се консумират месо и алкохол.**

–––––––––––––––––––––––––––––

На края на този 3-дневен семинар, участниците получават официален сертификат за завършване от Българската Пермакултурна Асоциация.

–––––––––––––––––––––––––––––

МИХАИЛ КОСЕВ е режисьор и педагог по образование, но зад него седят около 7 години опит по проекти с Пермакултурна нагласа. Започва да се занимава с градско градинарство 2007 в Ню Йорк, след което се оттегля от града да си отглежда собствена продукция. В 2010, Мишо се връща в България, като носи и ентусиазма за пермакултурното движение у нас. Последните 5 години, Мишо активно преподава курсове, и консултира проекти и бизнеси, не само в България и чужбина. Организатор е Международната Европейска Конференция по Пермакултура до яз. Батак, с 300+ посетители от цял свят. За тези, които имат нужда от съвети и консултация по пермакултура, Мишо ще е на разположение всичките дни за вашите въпроси.