fbpx

Въведение в Акро Йога семинар с Елица и Никола 7.04.24 – 15:00ч

Приятели на Йога!

🥰Каним ви на много интересен семинар по Акро Йога и Йога по двойки!

🗓️Кога: 7 април неделя от 15:00 – 19:00ч

✅Къде: Студио ЛунаРа Йога, ул. Опълченска 13, гр. Пловдив

✅Участващи: 16 човека!

Водещи: Елица Йоргова и Никола Кайряков ❤️💙

           Ето че дойде време и за дългоочакваният от всички семинар за Йога по двойки и Акро Йога.

        ❗Йога по двойки не означава, че е за семейни двойки мъж и жена, а че упражненията се изпълняват от двама човека, като по този начин развиват в себе си качества като доверие, търпение, приемане и голямо забавление. С Йога по двойки ние се подготвяме да преминем плавно и забавно към Акро Йога.

         🍀 Семинарът ще е подходящ за напълно начинаещи в Йога, които искат да видят още от необятните възможности на Йога. Не е препоръчително обаче за хора с тежки контузии, след скорошни операции или сериозни здравословни проблеми.

        🙏 За разлика от класическата Йога, която има за цел фокусиране върху „вътрешното аз” на човек, Акро Йога и Йога по двойки гради доверие и издръжливост, благодарение на физическия контакт с другите участници.

        🌀Един семинар по Акро Йога започва с подреждане в кръг, като символ на единното цяло. За да се отпуснат и опознаят по-добре участниците, се организират различни игри, за да се събуди детето в тях. Позите при Акро Йога се разделят на два вида- за разтягане и терапевтични и по-акробатични.

        🌍Някои хора не практикуват Акро Йога активно, а я използват като терапевтичен сеанс, което доказва, че не са нужни специални умения. Разчитайки напълно на партньора си, започва процесът по изграждане на доверие към самия себе си, към партньора ти и към цялата Вселена.
В Акро Йога имаме три роли – база, летец и пазител и всеки от присъстващите ще премине през тях.
      🐲 Елица и Никола практикуват Акро Йога от 2011г, през 2014г преминават обучение в Берлин. Те са първите, които въвеждат Акро Йога в Пловдив, като преди имаха ежеседмични занимания по Акро Йога в Йога Арт Шанти. Участвали са на множенство Фестивали. През годините с тях работеха Стоян Георгиев и Михаела Георгиева, за което сме им много благодарни!

       Семинарът е с продължителност 4 часа, но няма да усетите как ще премине неочаквано, и ще искате да продължи още! Това е Магията на Акро Йога!
Елате сам или с другарче.
🏅Цена: 49лв, с включена приятна почерпка
🏅Цена при записване на двойка – 90лв.

Мястото се запазва със задължително капаро 20лв на човек.

👉За записване:
0895096522 – Евелина
(Ако не отговаряме сме в занимание и ще върнем обаждане при първа възможност)