fbpx

Свързаността на живота-Лекция за храната, която ни прави здрави, млади и щастливи! 23 ноември събота от 17:00ч

Здравейте мили приятели!
Заповядайте на 23 ноември събота от 17:00ч. на прекрасна среща с много интересни лектори, кратък филм, лека дегустация и полезни рецепти.

Темата е – Свързаността на живота – как може да сме здрави, млади и щастливи и в същото време да опазим нашата чудесна Природа и Живот.

Плодовете-и-зеленчуците-които-поддържат-вашия-тонус

На гости ще бъдат Миглена Божикова , Радостина Колева – Радуга, Петко Политов, надяваме се от Веджик, както и от организацията за бездомни животни Animal Hope – Plovdiv

Всеки един от тях има много познания и практика за здравословното хранене. Личният опит и пример е най-важен, а точно от тях ние може да се учим много.

Теми на лекцията ще бъдат вегетарианството, веганството, суровоядството, спорт и растителна храна, какво може да ни вдъхнови по време на пости, полезни рецепти, състрадателният аспект към животните, духовната страна на съзнателният избор да сме здрави, млади и щастливи!
От Animal Hope ще говорят за отговорността на хората, когато си вземат домашен любимец, и колко изхвърлени същества има.

Ще започнем с кратко филмче 10 минути.
По желание носете плодове, ядки, нещо домашно направено от сърце (без животински продукти ) – да може взаимно да се вдъхновим и вкусим чудни храни.

Вход свободен!