Летен график Шанти – зала и семинари

Здравейте приятели на Йога Арт Шанти!

Благодарим ви от сърце за подкрепата ви през тези 2-3 нелесни години, когато ту имаше, ту нямаше практики! За нас въобще не беше лесно да поддържаме зала и разходи и да продължим да водим, но пък часовете, дори и с по-малко хора – бяха много сърдечни и ползотворни.

От Юни месец излизаме в летен график за лятото.
До края на Юни ще има редовни практики,както е по програма, с изключение на часът за бременни, който е в понеделник 15:00ч, временно го спираме. Също съботна Йога с Дани и вечерна Йога с Деси в сряда приключиха за юни. Приканваме ви да изразходите вашите карти до края на месец Юни!

Юли и Август месец – след като се запитаме до вас дали ще бъдете в града и ще имате желание за практики – ще оставим един дежурен час с обединена група начинаещи и напреднали, и евентуално и един час за бременни. Часът смесена група ще бъде вторниците от 18:00 – 19:20ч, а за бременни остава в четвъртък в 18:00 – 19:20ч. Часовете ще са със задължително предварително записване и ще се състоят при минимум 5 записали се. Молим ви да бъдете коректни!

Ето нашите събития през лятото:

10ти  Юли 18:30ч – Звукова трансформация с Гонг, Тибетски купи и други инструменти. Записване и повече информация в събитието във ФБ:
https://www.facebook.com/events/728957068256604

 

1-6 Септември – Морска ваканция в Приморско – Йога, Гонг и Салса. Пълна информация за събитието има тук в сайта в Актуално. Ранно записване до 13ти юли!

 

 

Желаем ви прекрасно и спокойно лято!
С любов,
Елица и целият екип на Шанти