Йога, Астрология и връх Мусала – ваканция на Боровец 3-6 ноември 2022 – премества се

Здравейте, ваканцията се премества за края на Октомври/началото на Ноември месец! Следете за допълнителна информация тук. И се записвайте за Морската ни Йога ваканция за 1-6 септември!

 

Здравейте мили приятели,

                  Заповядайте на Лятна Планинска Йога Ваканция в обновеният 4 звезден хотел Самоков в  Боровец! www.samokov.com. Хотел Самоков се намира в центъра на Боровец, заобиколен с борова гора, и предлага почивка и прекрасна гледка към планината. СПА центърът на хотела е оборудван с най-модерните съоръжения и включва хамам, парна баня, финландска сауна, вани за крака с морски соли, басейн Кнайп и зона за релакс. Има фитнес зала, закрит плувен басейн и център за красота, предлагащ козметични процедури и фризьорски салон.са на разположение на гостите след ден прекаран сред природата.

                 Ще посветим времето на себе си – да забавим ежедневният ритъм, да чуем гласът на сърцето си. Специален гост ще бъде прекрасната Нели Арабаджиева – Калея – астролог и Йога преподавател. На 13ти юли е Пълнолуние в Козирог и по този случай Нели ще ни разкрие интересна и полезна информация в тематична Астро беседа, ритуал и медитация, посветени на пълнолунието. Ето какво споделя тя: „ Мъдрост и мекота – ритуал и медитация, посветени на пълнолунието в Козирог. Всеки от нас носи в себе си древен мъдрец и древна, прастара майка – извор на мекота и любов. Пълнолунието в Козирог е чудесен момент, в който можем да се освободим от личните си прегради към изначалната мъдрост и милост в самите нас. Свикнали сме да свързваме мъдростта със старостта, но именно знакът на Козирога ни учи, че всъщност подходящата доза мъдрост може да ни запази по-дълго млади.„ След астрологичната беседа, ще се потопим в медитация и ще направим ритуал за освобождаване на старото и закостенялото в нас! С други думи това ще бъде ритуал за ПОДМЛАДЯВАНЕ!             Ще покорим най-високият връх в България – връх Мусала и може би по-трудното – ще покорим своите вътрешни върхове, давайки тласък на душата си да се разкрие в своя блясък.
Ще има игри за децата и  разбира се – вълшебна Йога и изненади с Елица Йоргова

Очаквайте скоро пълната програма, а дотогава може да се запишете при цена ранно записване!

 

Цена: ранно записване до 10ти юни -271 лв  – на човек, за настаняване в двойна стая: включва 3 нощувки, 3 закуски, 3 вечери – блок маса, ползване на зали, Wi Fi интернет достъп; закрит плувен басейн, фитнес, спа център, релакс зона,  такса участие. Цена след 10ти юни – 301 лв

 Единично настаняване: ранно записване до 10ти юни 316 лв/ Цена след 10ти юни 336 лв
Скоро цена деца!

В цената не е включен транспорта.

При записване е нужно 50% капаро!

За превеждане на капаро може да използвате следната банкова сметка:

Банка ДСК – клон `Финансов център` Пловдив
Елица Йоргова
BIC код – STSABGSF
IBAN – BG13STSA93000018985569

За справки и записвания: Елица Йоргова – 0895 652707, yoga_shanti@abv.bg,
www.yoga
plovdiv.com