РД на Шанти – 10 години и нов сезон редовни практики

На 8ми септември нашето любимо Йога Арт студио Шанти навърши 10 години! Започваме 11та година на преподаване, споделяне, учене заедно и най-вече изразяване на любовта в сърцата ни!

Дори и без наша постоянна зала в момента – духът на Шанти е все така сплотен! Обичам всички преподаватели и искам да кажа, че сме най-добрият екип от приятели! Дори и сега да сме на различни места, вие сте в сърцето ми и вие сте духът на Шанти! ❤

Обичам и всички вас, които толкова години ни се доверявате, споделяте проблемите и радостите си с нас, и заедно израстваме – по-здрави, млади и спокойни ❤

Продължаваме и с новият сезон заедно, където и както можем. С надеждата все повече хора да повярват в Йога и да се обърнат към себе си – по-малко бързане, по-малко стрес, по-малко негативни емоции. Всичко това изразходва ценната ни енергия.

Благодарна съм на Йога, че ми помага да съм здрава, по-търпелива и устойчива на външни дразнения, по-уважаваща себе си и много щастлива и радостна от Живота!
Намасте приятели! ❤
Елица

 От 13ги септември откриваме новият сезон на Йога практики в зала, без зала, на открито, на закрито, на семинари и навсякъде 🙂

Пожелавам всяко едно занимание да носи здраве, радост и спокойствие на присъстващите и те да го пренасят на семейството си, колеги, познати и непознати.

Пожелавам все повече хора да се отнасят с нужното дълбоко уважение към Йога и подаръците, които тя ни носи.

Пожелавам заниманията ни да са на живо, без затваряния и излишни шумотевици, които пилеят ценната ни енергия.

Продължаваме да водим в прекрасната и просторна зала на Арт Център „Алехандро“ в Дом на Културата Борис Христов – задният вход, ет.4. ( пише зала Контемпо ) . С огромната благодарност към Владимир Петков, че ни приютява и предоставя тази светла зала.
Тъй като има временни ограничения за брой хора – за момента до 10 човека в зала – всички занимания ще бъдат със Задължително предварително записване. В сайта на Шанти можете да видите кой час е подходящ за вас – начинаещи, напреднали или бременни и да се обадите на съответният преподавател да се запишете. Графикът и телефоните ни са в линка :
https://yoga-plovdiv.com/programa/
И не на последно място – аз, Елица Йоргова и сърцатите Ваня Стоянова и Дани Чолакова – ще продължим да се стараем за вас, защото ни носи огромно удовлетворение! ❤ Обичаме ви и ви очакваме в залата!

Поздрав със Шанти Мантра – традиционно в Индия с тази мантра започва всяко едно начинание, без значение дали е Йога или не. Потопете се в значението на мантрата и нека нейната сила е с вас през целият ден!

Ом Сахана Вавату
”Нека учител и ученик имаме закрила.
Нека имаме подкрепа, нека имаме сила и кураж.
Нека бъдем мъдри, нека мислите ни бъдат чисти, а всяко начинание успешно.
Ом Мир Мир Мир.”