Ведическа астрология Джьотиш със Свами Адитя 10.01

Здравейте приятели!
Започваме годината с гостуването на Свами Адитя, хималайски йога и ведически астролог.
 
Кога: 10ти януари петък
Къде: Йога Арт студио Шанти – Пловдив, ул. Ангел Кънчев 8а, www.yoga-plovdiv.com
 
В България ще бъде от 6 до 14 януари 2020 г, като само на 10ти януари ще гостува в Пловдив и ще проведе лични консултации по ведическа астрология и Васту шастра. С предварително записване от 9:30 до 18:00ч!

 
Свами Адития притежава дълбоки познания по ведическата астрология, известна като Джьотиш. Специалист е също по мантра йога и тапас йога. В своето обучение 11 години се оттеглил в манастир в Хималаите, където практикува йога, мантра джапа, медитация, изучава ведическа астрология и аюрведа. Свами интуитивно разбира човешката природа и помага на много хора да намерят и изберат своята пътека. Направил е хиляди консултации на хора, които търсят изход от проблеми и болести. Изградил е храмове в различни части на Индия, основал е и управлявал ашрами и манастира Баба Бангали в Хималаите.
 
Ведическата астрология е едно от най- древните знания достигнали до нас. Тя ни дава възможности и методи за реализиране пълния потенциал на човека и за намаляване на страданията му. Ведическата астрология е част от живота на индийците от незапомнени времена. Като част от Ведите тя ни учи на методи за защита от някои неблагоприятни влияния на планетите. Дава отговор и помага за преодоляване на проблеми в много сфери на живота ни, като здравословно състояние, съвместимост на двойки, взаимоотношения между дете и родители, разкрива характера, дарбите и заложбите ни, помага в избора на професия и за успехи в бизнеса. Показва и благоприятните и неблагоприятните периоди в живота ни и насочва усилията и енергията ни така, че да постигаме по най-добрия начин щастие и просперитет.
Васту шастра – знания как най-добре да строим и обзавеждаме домовете си.
 
С предварително записване на тел: 0895652707 – Елица Йоргова, продължителност на консултацията 40 – 50 минути, цена 140лв. Първата консултация може да започне в 9:30ч.