Звукова релаксация с тибетски Гонг с Петър Карайовчев Джа 18.10 – 18ч

С голямо удоволствие ви каним на Първата Гонг Медитация в Йога Арт студио Шанти.
Наши гости ще бъдат Петър Карайовчев и екипът от Духът/The Spirit – Бургас.

Кога: 18ти октомври петък от 18:00 – 20:00ч.
Къде: Йога Арт студио Шанти – гр.Пловдив, ул. Ангел Кънчев 8а
Обмен на енергия: 20лв. – задължително предварително записване, поради ограничен брой места – на тел. 0895652707, 0897654972 или имейл yoga_shanti@abv.bg

Повече за практиката:
Звукова релаксация с тибетски гонг и купи
Гонг медитацията дава възможност да се потопим в медитативните и лечебни вибрации на инструментите, в зареждащата енергия на холистичните звуци. Звукът на гонга прониква в тялото, масажира всяка клетка, регулира мозъчните вълни и отвежда в състояние на покой, предизвиквайки спонтанно медитативно състояние, гонговете дават възможност на ума да се изключи от натиска на мислите и слушателят да достигне до връзка с вътрешния си АЗ и до нуждите на своята душа. Гонговете подпомагат индивидуалността и независимостта, подобряват кондицията, разрушават старите неработещи връзки и подпомагат изграждане на нови, подпомагат комуникацията, свободния избор, активират ума, помагат да се чувстваме добре в собственото си тяло, да разпознаем нашите емоционални нужди, помагайки да поправим това което не работи добре и да възвърнем състоянието на баланс. Вибрациите на гонговете ни дават кураж да търсим нови пътища да изразим себе си. Гонговете са най-мощните лечебни музикални инструменти, които работят на на всички нива – физическо, психическо, ментално и емоционално, донасят ни красота, хармония, креативност, изобилие, сила и любов към себе си и другите, подобряват сексуалността и артистичността ни.Хармоничните звуци успокояват ума, освобождават негативните мисли и емоции, тонизират тялото, балансират чакрите, предразполагат към осъзнаването на важни моменти и състояния и тяхното разрешаване и освобождаване. Гонговете и тибетските купи са лечебни ръчно изработени и настроени на специални честоти инструменти, чиито вибрации резонират с човешкото звуково поле и освобождават нехармоничните вибрации от тялото.

Повече за водещият:
Петър Карайовчев ( Джа ) – национален шампион на йога за България 2016г.
Преди по-малко от 10 г. в него се пробужда вътрешна потребност да развива духа и тялото. Заради голямата потребност от личностно развитие, Петър започва да търси, а Вселената сама привлича към него това, което той иска. Практиката – зареждане с прана от Слънцето, му припомня значимостта на дишането, а по-късно Духа му го отвежда и към йога. Различни учители по йога от цял свят и България са споделяли с него опита си, а с това и неговото желание да практикува се засилва. Йога обаче е нещо различно, нещо цялостно, с което Петър дотогава не се е занимавал. След въвеждането на редовна практика в ежедневието си, Джа ни споделя, че различни промени настъпват в живота му. Жизнеността и енергията му се покачват, а доста физически неразположения биват разрешени. Промени настъпват и в хигиената му на живот, в хранителните навици, дори и в отношенията му към хората и планетата. За да опише с няколко думи себе си сега, Джа казва: „ Аз просто живея осъзнат и щастлив живот в йога! „ Той става национален шампион по йога на България през 2016г., когато на шега се включва в състезанието.
Последните 3 години Петър надгражда личната си практика с други зареждащи методики, освен Йога, като: Ци Гун ,Тай Чи ,Системата Космическо съзнание, Сварга, Пробуждане на дракона, Оренда и т.н. В момента Петър работи върху изграждането на комбинирана система, изградена на досегашния му опит.
Йога споделя с удоволствие,на всеки тръгнал по-пътя на промяната, а за по-смелите от това лято и йога на сърф. „Истинско удовлетворение изпитвам от вдъхновението на хората, които усещат силата на практиката.“ – казва Петър.