Фънг Шуй Прогнози за 2019та – Година на Земното Прасе в Пловдив! 19.01 – събота от 15:00ч

Здравейте приятели!
С голямо удоволствие ви каня на традиционните Фънг Шуй Прогнози с Яна Вервак – дипломиран Фънг Шуй консултант с дългогодишна практика! Прогнози за 2019г – Година на Земното Прасе!

Кога: 19 януари събота от 15:00ч
Къде: Йога Арт студио Шанти гр. Пловдив, ул. Ангел Кънчев 8а
Цена: 38лв, с предварително записване и предплащане. Контакт за записване 0895652707, yoga_shanti@abv.bg и лично съобщение във ФБ

Ето какво споделя Яна:
„ Земното Прасе – Какво да очакваме от неговата поява? Дали ще е по-дружелюбен от Кучето и как ще се отнесе към всеки отделен знак? Дали неговия най-близък приятел Тигъра наистина ще е най-облагодетелстван, а “астрологичния му враг” Змията най-засегната?
А как ще се пренаредят енергиите в нашите пространства? На тези и още много други въпроси ще отговоря на предстоящата беседа в уютната атмосфера на Йога студио Шанти Пловдив , на 19.01.2019 ( събота ) от 15ч.

Желаещите да присъстват могат да изпратят на лично съобщение поне седмица предварително своите данни – час, ден, месец, година и място на раждане, за да имам време да подготвя индивидуални изчисления, които да следите в деня на презентацията и да се ориентирате по-лесно за това, което конкретно ви касае.

Няма да ви е излишно да носите със себе си и плана на жилището или работното ви помещение, на който да направите своите обозначения с препоръките за 2019та. Ще споделя и някои ритуали, за да изпратим с благодарност 2018та и да приветстваме подобаващо 2019та, за да сме здрави, споделени, доволни и щастливи! 🍀❤️„`

Очакваме ви!