Да помогнем на Елица в 1ви клас! Благотворителна седмица в Шанти! 23-29 октомври

Здравейте добри хора!
Не е нужно да е Коледа, за да помогнем на някой – дете, бездомен или болно животно.

sarce


Елица е момиченце в 1ви клас и живее само с баба си. Не познава баща си, а преди две години майка и я изоставя и от тогава нямат вести от нея. Бабата се грижи много внимателно за детето, но все не и достигат средства.
С една майка, чието детенце е в същото училище в Кючук Париж ( по молба на директорката не пишем училището и фамилията на детенцето) – посетихме директорката и тя ни разказа от какво има нужда Елица, и също видяхме това малко момиченце. Тя е прекрасно скромно същество, доста е свита, може би не е имала добър контакт с други деца и се надяваме сега училището да и помогне. Бабата я облича много чисто, но по думи на директорката често е без закуска.
Искаме колкото можем да помогнем на бабата, за да гледа достойно детето.

Има нужда от купони за храна – те са на стойност 15,60лв на седмица за обяд. Също от обувки и дрехи за зимата и идната пролет – размер на обувките 33 номер, а за дрехи 134 номер. Може да са нови или втора употреба ( но чисти и запазени моля) .

Тази цялата седмица в Йога Шанти ще оставим кутия за дарение и ще събираме дрехи, обувки и също може продукти за готвене, така че да улесним бабата – зърнени, бобови храни, макарони – от всичко ще има нужда.
Със събраните средства ще осигурим купоните за обяд до края на годината, и ще купим продукти и дрехи на момиченцето. Ако има още средства ще ги дадем на бабата да покрива разходите за ток и отопление.

Благодаря ви предварително за добрината ви! Заедно може да помогнем от сърце!
Елица Йоргова ( съвпадение с името на детенцето)

телефон за контакт – 0895 652707
адрес на който можете да носите продукти, дрешки и средства – гр.Пловдив – ул.Ангел Кънчев 8а – Йога Арт студио Шанти. ( няма постоянно човек в студиото, така че ако има нужда се обадете предварително по телефона или ми пишете съобщение)