fbpx

Подготовка за Раждането!Сeминар с Росица Божкова! 9 юли – 16:00ч

Здравейте мили Бременни Богини!
С огромна радост ви каня на един полезен теоретично-практически семинар с Росица Божкова – Психолог, дула, йога инструктор, майка на три деца. Автор на книгата„ Докато аз и ти сме едно„
Кога: 9 юли неделя от 16:00 – 19:00ч
Къде: Йога Арт студио Шанти – Пловдив

17498940_1277043608999393_8175412408671527049_n

Ето кои теми ще обхване семинарът:
Подготовка за раждането – Външна и вътрешна среда, основни насоки и благоприятни условия за протичане на раждането като естествен физиологичен процес. Работа със страховете – здравословен и нездравословен страх, как да ги разграничаваме и неутрализираме.
Практика: основни пози и дихателни техники за първия етап на раждането – как да си помогнем за по-бързо разкритие и за отпускане по време на контракции. Естествено обезболяване.
Подготовка за мечтаното раждане – физическа, емоционална и ментална. Подготвителни упражнения за раждането, основни принципи на процеса, пози, дишане, звуци, психоемоционална подготовка. Основни пози и дихателни техники за втория етап на раждането – изкуството на напъна – какво да правим и какво да не правим.
Важността на първите мигове и първия контакт.

Семинарът е подходящ за всички бременни – в самото начало и в края преди раждането. Това е много рядка възможност за бременните в Пловдив да се докоснат до знанията и опита на Роси.
Роси е основател на студио Янтра, с богат опит в областта на пренаталната и перинаталната психология, йога за бременни, както и йога за мама и бебе. Тя е и създателят на курса „Носещи живот в себе си“, който е помогнал на хиляди майки за осъзната бременност и по-добро раждане. Като психолог, Роси провежда и лични консултации, помагайки на бъдещите майки да освободят ненужни емоционални товари.

Цена: 30лв, с предварително записване на 0895652707, или на имейл yoga_shanti@abv.bg