Йога на Смеха в Шанти! 1 април – 18:00ч

Здравейте приятели!

Заповядайте на чудесна сесия по Йога на Смеха – На 1 април да празнуваме заедно Смехът и Закачките, които правят Живота ни по-добър и радостен.
Може да се подготвите с някоя смешна история, но да знаете че ще я разкажете по необичаен начин – на непознат език 😉
Това е съвременен метод – да успокои умовете на възрастните, да си припомним детското в себе си и това, че да мечтаем не е наивно и загуба на време, ще се посмеем над проблеми и трудности в живота, така ще ги преодолеем много по-лесно!

Води се от лицензиран инструктор Елица Йоргова!
Вход на база дарение!

cf9ecc4e25c996a61cc06cde5d8cd164
Как преминава една сесия: Йога на смеха съчетава упражнения за безусловен смях с дихателни техники, които целят първо да енергизират и после да успокоят тялото. Използва се двупосочната връзка между тялото и ума, за да се почувстваме в единство със себе си.

Сесията по йога на смеха завършва с 15-минутна “медитация чрез смях“. Ползите: Научно доказано е, че 10 минути смях се равняват на 30 минути кардио тренировка. Йога на смеха засилва имунната система, регулира кръвната захар, действа отслабващо и тонизира кожата.

Действа благоприятно при астма, алергии и артрит. Прави ни много по-ефективни на работното място, по-щастливи в личния живот и позволява да приемаме предизвикателствата в живота си по-леко
Заповядайте! Поканете и приятели!