Коледно парти и Йога на Смеха в Шанти – 18.12 – петък от 18:00ч

Намасте приятели!

С голяма радост ви каним да изпратим заедно със смях и любов 2015г, да се прегърнем от сърце и за си пожелаем да бъдем здрави и щастливи и през идната 2016г!

Ние, екипът на Йога Арт студио Шанти – Ви благодарим за споделените вълшебни мигове заедно и със същото старание ще продължаваме да се грижим за вас и през новата година!

Ето как ще протече празникът:

18:00 – 18:30\40 – Йога на Смеха с Елица 🙂
И Кратка Медитация за изпълване с Любов

18:40 – нататък ..….
Ще направим томбола с малки подаръчета. Молим всеки да носи нещо свое, което иска да подари на друг ( нещо, което вече не носим, а много ни харесва – например гривна, гердан, дреха, свещник ……. нещо, към което сме привързани и искаме да победим привързаността, или пък нещо което лично сме направили. Нека да развихрим енергията и ненужни за нас вещи, може да са много полезни на някой друг. И нека с този вид подаряване да прекъснем омагьосаната връзка с прекаленото консуматорство по време на празници, особено купуването на излишни неща)

След томболата ще се почерпим с домашно направени чудеса 🙂 Ако имате вдъхновение направете нещо за хапване-споделяне със всички. Моля без животински продукти и алкохол!

Също сте добре дошли да изпълните песничка, танц, стихотворение и всичко,което дойде от сърцето Ви!

Заповядайте!
Вход свободен!