Завръщането! Безплатни практики – Дни на Отворени Врати!

Намасте!
Мили приятели, завърнахме се благополучно и щастливо от Индия и сега с неизчерпаеми сили ще прехвърлим преживяното в студио Шанти – Пловдив.
Ще има за всеки по нещо малко от Индия – за късмет и закрила!  

Спазваме традицията – всеки месец да има свободни безплатни занимания, абсолютно всеки е поканен – без значение, пол,възраст, положение.
Йога означава `Обединение` – и така се обединяваме всички в едно добро и хармонично общество, изпълнено с любов и състрадание.


Ето и безплатните занимания с Отворена Врата за всеки :
Понеделник 11.02:
14:30 – Лека Следобедна Йога с Елица Йоргова– Подходяща за всеки, с класически асани и дихателни упражнения, приятна релаксация. След часът ще се почувствате заредени за остатъка от деня.

17:30 – Група Начинаещи с Елица Йоргова– За хора, които никога не са били на Йога, а винаги са искали да опитат. За хора със здравословни проблеми. С въвеждане в Йога и основни принципи.

19:30 – Класическа Йога с Елица Йоргова– Това е час за всеки, с преподаване по традицията на Кайвалядхама – най-старото училище по Йога в света.

Вторник 12.02:
17:30 – Йога за напреднали – с елементи на Ащанга и Виняса.с Елица Йоргова – часът не е подходящ за начинаещи и хора със сериозни проблеми с гръбнака и кръвното. Заниманието е за всеки, който се занимава вече с Йога и иска да продължи да преоткрива и се удивлява на собствените си възможности.

19:30 – Being Energy – Бидейки Енергия – с Павел Павлов – Бидейки енергия се стреми да вплете модерните виждания и практики с тези на шаманите от древно Мексико и Китай. Популяризирани от Карлост Кастанеда. Бидейки енергия е програма, която свързва древни традиции и модерната наука. Става дума за енергия. Бидейки енергия ни води към осъзнаването, че ние представляваме енергийна единица ум-тяло.

Петък 15.02:
17:30 – Йога Флоу с Хриси – Христина Стойкова – Йога упражнения, преливащи едно в друго. Средна и висока натовареност. Не е подходящ за начинаещи и хора със здравословни проблеми. Зареждане със сила и енергия.

Добре сте дошли всички, моля споделете събитието с ваши приятели, близки и познати!
Благодаря! ♥

Информация с пълната програма – на сайта на студиото:
www.yoga-plovdiv.com
0895\652707

Ом Шанти Шанти Шанти
Мир Мир Мир

 

FB
http://www.facebook.com/events/335609749873828/