23.12.2012: Готови ли сме за неизвестното? – 12 и 13 май

12  и 13 май от 10:00 – 16:00ч.


Водещ: Георги Христов

Курс за оцеляване и трансформация в условията на Галактическото зазоряване

В дълбока медитация сред спокойствието на „Градината на Буда“ в Гоа, Индия в съзнанието ми се подреди информационна картина, която би било добре да достигне до колкото се може повече хора. Има много земляни, които говорят „за края на Времето“, сума ти книги се изписаха на тази тема. Въпросът е разгледан от философска, социална, езотерична и дори политическа гледна точка, но почти никъде няма практически методи за подготовка за това велико събитие в живота на всички същества в Мирозданието.

Целта на това обучение е да обърне внимание на хората към съдбоносната дата 23 декември 2012 година, до която остава малко време. Особено наблягаме на това, че трябва да се готвим за нея. За самата загадка на маите вече се знае много, но почти не се знае за начини за подготовка за това време. Това не е правилно според нас. Знаейки такава информация, не трябва да се чака безмълвно и нищо да не се прави. Ние не сме овце! Хората трябва да се готвят за този период. Ако нищо не зависеше от нас, то нямаше и да знаем нищо за тази дата, както не знаем много от това, което става на Земята и в Космоса. Но ако знаем, то трябва да реагираме, да се готвим.

Опитът и практиките, които имам да ви предам са събирани и изпробвани почти 10 години, откакто започнах да изучавам феномена на Прехода към по висшите измерения. От 2003 г. съм събирал универсалната информация, която присъства във всеки ченълинг, във всеки пророк, в научни теории и вярвам, че тя е реална и може да помогне на всеки в това трудно време на Преход.

Какво конкретно ще научите в този курс!
– Какво всъщност трябва да знаем, за да се възползваме най-добре от епохалните събития, които се случват на планетата ни, каква е основата, която ни е необходима, за да изживеем пълна трансформация и повдигане до високите нива на вибрация на Галактическото и Вселенско утро;
– Основни познания за културата и календара на маите, както и за различните пророчества, предсказания и гледни точки по въпроса за квантовия преход, повишаването на честотата на вибриране на Вселената, Галактическото утро, Кръгът на Сварог и много други обяснения, какво точно се случва и защо;
– Методи за задължително прочистване на тялото, сърцето, душата, волята и ума
– Физиологическа подготовка – лесна промяна в начина на живот;
– Емоционална подготовка – освобождаване от привързаностите;
– Духовна подготовка – ликвидиране на кармичните обусловености;
– Подходящи медитации – Анапана, Напълване с покой и любов, УОАЕИ звукова медитация;
– Евентуални сценарии и начин на действие според тях;
– Освобождаване от вътрешното напрежение;
– Защо си струва да се занимаваме самостоятелно?
– Как да правим мониторинг на световните събития, за да сме подготвени за всичко!
– Какво ще стане, ако нищо не стане?
– Ще получите информация и практически съвети за добър живот, който ще ви доведе до реализацията на личния ви потенциал, а какво по-хубаво от това.

Лесно и достъпно за всеки обяснение и обучение как да сме адекватни в това невероятно време на промени, в което имаме честта да се родим и живеем! Поздравявам ви за избора да бъдете тук и сега и вече имаме ключовете какво да правим следващите месеци и години, елате да ги споделя с вас.

Символичната такса от 50 лева се налага, заради наеми на помещения и за да се поддържа съществуването на хора, които са се заели с мисията да информират човеците и да им предложат практически и изпробван „Наръчник за оцеляване в период на преход към други измерения“