Промоция – Спокоен ум и Перфектно тяло! Йога+Масаж

П  Р  О  М  О  Ц  И  Я  !

МЕСЕЦ АПРИЛ!

ЙОГА + МАСАЖ =
СПОКОЙСТВИЕ И ПЕРФЕКТНО ТЯЛО!

Чрез Йога, раздвижваме всички мускули и стави, остранявайки напрежението и заздравявайки организма като цяло на всички нива – физическо, емоционално и психическо.

Чрез лечебен масаж, подобряваме кръвният и лимфен поток, така освобождавайки организма от токсини и излишен стрес.

Двете комбинирани – Йога и Масаж – водят до цялостна трансформация – да се чувстваме щастливи в тялото си и със спокоен ум!

Антицелулитен масаж 60мин. + Йога = 38лв , вместо 47лв


Специална комбинация за пролетта, когато слагаме по-леки и открити дрехи, добра подготовка и за лятото на морето 🙂 Йога упражненията ще наблегнат на стягане на мускулатурата на бедра и ханш, а масажът ще премахне `портокаловата кожа` .

Някои ефекти:

  • Служи за премахване на подкожния слой мазнини, натрупани под формата на портокалови целулитни образувания. Методът има подчертан козметичен ефект. Извършва се с помощта на специални техники и етерични масла. Най-известният метод е третиране на целулита с мануален масаж. Именно с негова помощ се осигурява кръвообращението на тъканите. Новодошлата кръв подпомага изгарянето на мазнините, носи свежи хранителни съставки, а от друга страна осигурява разнасяне на лимфните задържания.

  • Времетраенето на процедурите зависи от възрастта и теглото на жената, но един час е напълно достатъчно за да има ефект.

  • За най-добър успех – честота на процедурите всеки ден или през ден.

Лечебен масаж – гръб, рамене, глава 60 мин. + Йога = 28 лв. , вместо 37лв.

Този комплекс е за всички, които предимно работят във офиси, и\или наведени напред за дълго време, особено под климатик или на течение – получават се силни болки в горната част на гърба и около врата. Чрез Йога ще изправим гърба и освободим от блокажи, а чрез лечебният масаж ще се помогне предотвратяването на плексити и освобождаването от такива.

Някои ефекти:

  • Ексфолиация на дегенерирали епидермисни клетки. Освобождават се порите на кожата и се подобрява кожното дишане.

  • Особено добре изградено е въздействието на масажа върху атрофирали и уморени мускули.

  • При главоболие – масажът действа обезболяващо, човек се чувства бодър.

  • Има добър обезболяващ ефект

Промоцията важи за двете процедури заедно в една седмица, т.е масаж и Йога, в удобно за вас време за масажите и съобразно часовете по Йога по програма. Всеки може да ползва неограничен брой промоции. Само с предварително записване.

0895 652707, 0888 448437