fbpx

11.11.22- 20:00ч Синхронизиране с Портала на Божествената Любов!Медитация концерт в Пловдив + live streaming

Здравейте приятели!

Каним ви на Музикална Медитация и Концерт Заедно в специален ден, в който се счита, че се отваря Портал към Енергията на Божествената Любов!

Тази Енергия е постоянно около нас и в нас, но на по-специални дати и нагласи, ние – хората – можем по-лесно да Я усетим, приемем в себе си, разберем че винаги Е била в нас, съхраним съзнателно, и се научим да Я използваме за своето и на всички Благото!

Кога: 11.11.22 – петък от 20:00ч!
Къде: гр. Пловдив, ул. Младежка 25, залата на Арт център Алехандро

Водещи : С вас ще бъдем – Петър Джа и Петя от Духът, и Елица от Йога Арт студио Шанти. Ще имаме и специален гост – изненада!
Вход: Дарение за покриване на разходите
С предварително записване, за да направим най-добрата атмосфера на залата!
0895652707 Елица

Ще изпълним заедно с вас познати мантри, с които да притихне умът ни, като Гаятри Мантра, Ом Мани Падме Хум и други, с които ще призовем за Мир и Любов на Земята, и ще ви потопим в мистични напеви и звуци с помощта на лечебните инструменти – Гонг, Тибетски купи, Диджериду, други инструменти и глас .

Добре сте дошли всички, няма нужда от предишен опит в Медитация, не е необходимо специално облекло, елате с добрата си нагласа, че Колективната Молитва и Медитация може да въздигне Световният Мир! Поканете своите приятели!

Събитието ще се излъчва и на живо чрез каналите на Духът, Йога Арт студио Шанти и новата платформа Йога Портал България. По този начин, ще може да бъдем с тези от вас, за които идването до Пловдив ще е трудно. Споделяйте живото излъчване!

А на 12.11.22 от 16:30ч ви очакваме на две чудесни практики с Духът – Дао и Jah Йога, и от 18:30ч на Звукова баня! Подробности вижте в линка и се записвайте. Местата са ограничени!
https://www.facebook.com/events/637063927878870/?ref=newsfeed

На 13.12 неделя – Духът ще гостува и в Казанлък! 

С много любов към всички вас!
Елица, Петя и Джа