Вдъхновени от Траките – Гонг и Йога с Духът/The Spirit – 17 и 18ти Октомври

💥 Приключението на Духът и заряда от Долината на тракийските царе ще пренесем към гр.Пловдив. .

🤲 Заедно с Yoga Art Studio Shanti, те каним на сетивен уикенд в градски условия. https://yoga-plovdiv.com/
👉 Организирали сме програма за два дни, в която можеш да се включиш, като се запишеш предварително.
✅ В събота, 17 октомври, сме приготвили дъжд от светлина в класа „Звукова баня“, а в неделя, 18 октомври, повече движение с класа „Гонг йога“. Двете практики започват от 19:00ч. и са с продължителност – 90мин.
..

⚕️ Звуковата баня включва различни лечебни музикални инструменти, като основните инструменти при нас са тибетски гонг, тибетски пеещи купи, диджериду, пеещи камбани. С тяхна помощ човек по-лесно навлиза в себе си, притихва и преминава през необходимите процеси за вътрешно пречистване и разтваряне, които после може да наблюдаваме и в заобикалящата ни реалност.
🔮 Вибрациите ни дават кураж да търсим нови пътища да изразим себе си. Гонговете са най-мощните лечебни музикални инструменти, които работят на всички нива – физическо, психическо, ментално и емоционално, донасят ни красота, хармония, креативност, изобилие, сила и любов към себе си и другите, подобряват сексуалността и артистичността ни. Хармоничните звуци успокояват ума, освобождават негативните мисли и емоции, тонизират тялото, балансират чакрите, предразполагат към осъзнаването на важни моменти и състояния и тяхното разрешаване и освобождаване. Гонговете и тибетските купи са лечебни ръчно изработени и настроени на специални честоти инструменти, чиито вибрации резонират с човешкото звуково поле и освобождават нехармоничните вибрации от тялото.
..

🙄 Какво представлява класа „Гонг йога“?

🧘Петър Карайовчев е слънчев човек, който споделя йога от 6 години, предимно в групови и индивидуални класове. Преподава различни стилове йога, комбинирани в системата JAH YOGA.
🏅Петър е и национален шампион на България по йога за 2016г.
Класа по „Гонг йога“ започва с раздвижване на цялото тялото с комплекс от специално подбрани асани, за да отключим блокажите и да го подготвим за релаксация. Докато се изпълняват позициите ще присъства и вибрацията на гонга, която ще запечата на клетъчно ниво новото състояние в тялото и съзнанието ни. След като приключим изцяло с движението от цялостната JAH YOGA практика ще се потопим напълно в усещанията си и магичните звуци на всички инструменти.
Нивото е подходящо за всички, които имат поне минимална двигателна култура.
• Обмен за „Звуковата баня“: 25лв.
• Обмен за „Гонг йога“: 25лв.
С предварително записване!

📌 Местоположение: ул.Гладстон 15, Дом на Културата „Борис Христов“, задният вход, 4 етаж
https://goo.gl/maps/x7Z23x2nq2DmmTUv6
ℹ️ За повече информация и записване:
– на лично съобщение;
– на тел.номера: 0877 100 656, 0879 584 085 – Катя и Петър; 0895652707 – Елица
– на мейл: thespiritwellnesscenter@gmail.com