Студио Шанти затваря врати за неопределен период от време!

Здравейте любими приятели и клиенти на Йога Арт студио Шанти!

Надявам се сте добре, в чудесно здраве и настроение въпреки и заради възникналата криза!

За момента освободихме залата на ул. Ангел Кънчев 8а, но искам да ви уверя, че това е за огромно Добро на всички ни, и че тази промяна е желана и е точно в най-подходящият момент. Така се освобождавам от плащане на наем и осигуровки за време, което не мога да гадая колко ще бъде и се фокусирам върху новата ни по-голяма и хубава и удобна зала, която ще дойде!

В момента, в който отпадне карантината ще ви поканя на разнообразни практики на открито сред природата, така че всички да се видим, прегърнем, поговорим и практикуваме заедно Йога.

До тогава следете сайта ни – качвам видеа наши или на колеги в Актуално – `Видеа по време на карантина` – имате много какво да правите и се отдайте на самоусъвършенстване.  Ще се стремя да правя всяка седмица и по една практика на живо.

Имам планове за Йога ваканции още юли месец на Боровец и септември на Созопол, следете сайта ни и за това. И очаквайте покана за вълшебни пътувания до Индия и Бали в началото на другата година.

Живот и здраве човек предполага, Бог разполага. За това не бързам за никъде, радвам се на всеки миг със себе си, семейството и Природата!

Аз, Елица и целият екип от най-най-прекрасните хора, преподаватели и приятели – Живка, Люси, Дани, Деси, Павел, Таня, Ваня, Снежи ви прегръщаме и много ви обичаме! И до скоро!
Намасте!