Приказен следобед с мравката Бери! 6.12 – петък

Приказен следобед с мравката Бери

Здравейте приятели,
Все по-малко дни остават до Коледа и е време за приказки. Обаче позитивни, които показват правилни модели на поведение, защото е важно какви приказки четем на децата.
Доведете децата в петък (06.12), на Никулден, в 17:30 в студиото да слушат приказки и да рисуват. Авторката на книжката Мариана Халкалиева ще чете и с децата ще изобразят поуката от приказката.

В книжката „Истинските преживявания на мравката Бери“ са събрани 10 приказки, които повлияват на детето и му помагат да усвои добри модели на поведение, докато ги слуша. Историите дават пример за подходящи реакции от страна на обкръжаващите детето възрастни, които да го научат и насочат как то да опознае себе си и да поема отговорност за последствията от действията си.

Това са приказки без лоши персонажи, които представят едни от най-често срещаните проблеми при децата, свързани със съревнование между връстници, детска кражба и общуването с хора в неравностойно положение, усвояване на нов навик, справяне с детски пакости и др.

Събитието е подходящо за деца от 4г. до 8г.

Вход свободен, като е необходимо предварително запазване на място на тел.0895652707, имейл: yoga_shanti@abv.bg или на лично съобщение във ФБ.
Заповядайте ❤