Любовта в годината на Прасето 07.04 – 11:00ч

Приятели, любимата на всички ни Яна Вервак ще бъде отново в Шанти!
С изработване на специални амулети за Любов. Последният път, когато тя прави тази лекция в Пловдив беше 2015г, тъй като всяка година не е подходяща.
По нейно споделяне, когато прави тази лекция, после ходи на поне няколко сватби 🙂
💞 Любовта – най-любимата и популярна тема отново се завръща в нашата програма и докато предната година не предлагаше много подходящи моменти за активация и привличане на романтика и взаимност, настоящата година на Земното Прасе ще ни носи много повече възможности! 💞

☯️ Любовта е най-голямото щастие на света и всички се стремим към нея, а прилагайки някой техники на древното изкуство и философия Фънг Шуй, ние можем да въздействаме на съдбата си, за да привлечем или възродим Любовта в нашия живот, затова тази практика е подходяща както за обвързани, така и за необвързани.☯️ По време на беседата, в релаксираща и приятелска обстановка, на чаша ароматен чай ще говорим за индивидуални практики според астрологичния ни знак, за привличане на Любов и взаимност в живота, като всеки ще може да изработи собственоръчно своя ❣️Амулет за Любов ❣️☯️ Цената за участие е 38 лв, като в тази сума са включени материалите за изготвяне на амулета.

☯️ Заявките за участие се приемат до събота 6 април с цел осигуряване на необходимите материали. Можете да заявите вашето участие на телефон: 0877 168 111 или тук на лично съобщение.

☯️ Датата и часът за изработване на такъв амулет са от голямо значение, през март дните с добра енергия за тази практика са 30 и 31- ви, а времето от 18 до 21 ч. .
❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️