ХАЛО ЙОГА – вече и в Пловдив!

Една от най-нашумелите естествени и холистични терапии вече и в Пловдив – комбинация от йога практика и солна терапия (халотерапия).

sol2

✔️ Класът по йога ще се води от Yoga Art Studio Shanti
✔️ Заниманията стартират от: 9 Май 2018 г. и ще се провеждат ВСЯКА СРЯДА до края на месец ЮНИ
✔️ Начален час: 18:45 ч.
✔️ Времетраене на едно занимание: 90 минути
✔️ Цена (за йога клас и халотерапия): 20лв
✔️ С предварителна резервация на: 0896 719 333
✔️ Класовете са ограничени до шест души, затова запазете вашите часове.

Класовете ще се провеждат по време на солна сесия и са идеални условия за по-ефективно лечение на солната терапия. Стаята е напълно изградена от сол с нежна и спокойна светлина.

В тази уникална серия от упражнения по йога, позите ще бъдат подбрани и съсредоточени върху развиването на силата, гъвкавостта и движението в областите, специално използвани от тялото ни за дишане. Крайният резултат ще бъде дълбок дъх, отпускане и чувство за жизненост.
И въпреки солните кристали на пода, ви обещаваме, че това е изненадващо стабилна основа за йога. Тъй като фокусът е върху дишането, 90-минутната практика с бавно до умерено темпо, няма да се увеличи сърдечната честота или да получите световъртеж. Повечето от позициите имат за цел да „отворите гръдния кош и да разтегнете мускулите между вашите ребра“.

Природните качества на солта са противовъзпалителни, антибактериални, противогъбични и антивирусни. Когато излезете от този клас, дробовете ви ще благодарят за изключителната солена баня, която току-що са получили. Докато вдишвате лечебните качества на солта, дихателната система ще се детоксикира.

Това е клас на всички нива. Очаквайте дълбока релаксация и подмладяване. ♀️