Живей Тотално! Ошо уикенд в Пловдив! 10 – 11 март

Здравейте приятели!

С голяма радост ви каним да споделим заедно един обогатяващ уикенд, съчетан с мъдростта и благотворното въздействие на Ошо медитативните практики.

OSHO Дзен Таро картите не се занимават с миналото и бъдещето, а разкриват какво е в настоящия момент, тук и сега. Те по уникален начин съдействат за личностното ни израстване и неусетно променят възприятията ни за живота.
В събота и неделя ще се запознаем и с Ошо картите и някои от най-въздействащите Ошо Медитации.


Ето програмата за двата дни:
10.03 събота от 16:00 – 18:00ч – Ще откриема нашият Ошо уикенд със OSHO Дзен Таро карти – вход дарение, желателно предварително записване
18:30 – 19:30ч. – OSHO Кундалини медитация – вход 10лв, с предварително записване

11.03 неделя – Ошо полуден :
15:00ч -16:00ч – Откриване на семинара и подготовка за Медитациите и споделяне, ако някой има специфичен проблем за разрешаване и иска помощ от групата. OSHO Дзен Таро карти
16:00 – 17:00ч – OSHO Натарадж медитация
17:00 – 18:30ч – Споделяне и разгръщане на вътрешната свобода
18:30 – 19:30ч – OSHO Медитация Звуци на чакрите
19:30 – 20:00ч – Споделяне и закриване на семинара.
Цена 25лв. САМО С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ!

Ще работим със себе си, ще общуваме от сърце и ще споделяме чудесата, които откриваме в нас.
Докоснете се до мъдростта на Ошо, под вещото ръководство на Prem Sajeev (Ивайло Кирилов) – официално представляващ OSHO International Foundation за България.

Иво е преминал повечето обучения в OSHO International Meditation Resort и има дългогодишен опит във воденето на специфичните Ошо Медитации.

Записване на 0895 652707, yoga_shanti@abv.bg или във ФБ, страницата на Yoga Art Studio Shanti

Повече за Prem Sajeev (Ивайло Кирилов) :

Prem Sajeev (Ивайло Кирилов) е роден в първия месец на не далечната 1969 година.

В живота си се занимава с разнородни дейности от крупен бизнес, до различни по-малки предприемачески проекти и натрупва богата опитност.

Не лесните за него 2003 – 2004 години се оказват превратни в живота му. Но най-голямата мистерия започва в началото на юли 2004 година. В един от първите дни на юли в офиса му се появява една, сребристо-златиста енергия, която го обгръща и го извежда от офиса му, без да му дава възможност за извършването на каквато и да е съпротива. Той се чувства безсилен да се съпротивлява на тази енергия, която просто го взима и завежда до едно определено място в центъра на София и го държи там в продължение на два до три часа, след което го връща отново в офиса. Този процес започва да се повтаря всекидневно, което го принуждава да започне да отлага бизнес срещите си, а на един по-късен етап, изцяло да спре да си организира срещи в тези часове. Всичко, което се случва в тези ранно следобедни часове е енергия, която го държи като наблюдател на всичко, което го заобикаля. Това продължава до началото на декември, когато случайно или не среща една жена, която му разказва за OSHO International Meditation Resort и той решава да замине за там, защото докато тя му разказва, той вижда едни картини, които в последствие се оказват, различни части от резорта.
И така на 09.01.2005 година, той пристига в OSHO International Meditation Resort. В същия този ден, спира да яде, всякакво месо и риба в продължение на девет години, като в тези години има и близо три години да не яде нищо млечно. От тук започва и неговото пътуване в света на Ошо. Близо три години от живота му преминават в Индия, през които завършва в OSHO Multivercity специализирани обучения за работа с хора, които той обогатява и до днес.

В момента работи основно в областта на бизнес консултациите и личностното развитие в бизнес средите. През 2015г. основава издателство Сините птици, което притежава официалните права за публикуване и разпространение на OSHO книгите в България. Превода и издаването на OSHO книгите на български е своеобразен начин да изрази своята благодарност към живота и работата на индийският мистик Ошо – човекът, отдал себе си на съществуванието и хората живеещи на нашата планета с едно, единствено желание да помогне за раждането на новия човек, който той нарича „Зорба дъ Буда“!