Йога Мама-Бебе вторник 28.11\ Мъници-Мама петък 01.12 в Пловдив!

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ! 🙂 Поради големият интерес и веселба, за което ви благодаря, се разделяме на две подгрупи за удобство на всички!

Вторник в 15:00ч ще бъде Йога Мама-Бебе – от новородени до пролазващи сладурчета. Започваме от този вторник 14ти ноември! Срещата ще се състои при минимум 5 записали се, така че моля ви пишете или ми се обаждайте – 0895652707 – знаете и аз съм с малко детенце и живея извън града, така че трябва да съм сигурна за групата, и да организирам кой да гледа Радост.
В петък от 10:30ч остава групата Йога за Мъници с Мама – от пролазили до към 3 годинки.
Обичам ви много и енергията,която се получава в петък ме държи дълго време – толкова невинни прекрасни същества на едно място и осъзнати майки, които правят нещо за себе си и децата си!

 

На 3ти започнахме много хубаво и сега на 10ти ще продължим с нови игри и Йога за мъниците и Мамитата!

Здравейте мили мамита и малки и по-големи бебенца и дечица до 3г!
Заповядайте на 3 ноември този петък от 10:30ч да подновим забавните си и полезни занимания Мама – Бебе и Мама – Джуниър. И така всеки петък!

Само че, сега вече в нов формат – Йога за Мъници с Мама!
mama manici

Подходящо е както за новородени бебенца, така и за малки дечица до 3годинки.
Идеята е новите майки да се възстановят добре от раждането с подходящи за прибиране на коремът, и засилващи гърбът и кръста упражнения, успокояващи и енергетизиращи дихателни практики. В същото време техните малки съкровища ще участват в играта с Мама и ще получават още и още любов.

За вече по-големите бебенца – от пролазили до към 3г – Йогата ще придобие друг характер където дечицата заедно с Мама ще играят заедно.

Ще има допълнително отделен кът в залата, който ще е оборудван със специално подбрани развиващи финната моторика на децата играчки, така че ако не им се прави Йога в момента те да си поиграят и най-вече социализират със другите мъници, а през това време Мама да направи нещо за себе си и здравето си.

Всички сте поканени!
Вход: Дарение от Сърце ♥

Водещ: Елица Йоргова – майка на момиченце на 2г и 1м., Йога преподавател и основател на Йога Арт студио Шанти. Елица ще приложи личният си опит от работа с бременните и малките бебенца и дечица!
Йога студио Шанти е защитена среда, подходяща за малките деца, отоплено и обезопасено място, с удобна тоалетна и съблекалня.