Благотворителна кампания за Луиза Тодорова! 24-30 април!

Благодарим на всички за подкрепата и добротата! Събрахме общо от практики и дарения 1036лв, които веднага изпратихме на Луиза! Обичаме те мила Луиза! <3
 Намасте мили приятели!
Подкрепете Живота на Луиза Тодорова – чудесен приятел, майка на абитуриентка, архитект и Йога преподавател от Карлово!
Преди година на Луиза бе направена операция на мозъка и премахнат тумор. Скоро обаче се откри нов и се наложи по-специална и скъпо струваща операция в Турция със кибер нож. Луиза е изключително скромен човек и явно финансовото положение е било вече непосилно за нея и семейството и, и тя се обърна публично със молба за помощ към всички нас.
Йога Арт студио Шанти се включва във кампаниите по много Йога студиа и центрове в подкрепа на Луиза.
Следващата седмица 24- 30 април обявяваме за Благотворителна седмица и ви приканваме всички наши приятели и последователи да дойдете на вашата редовна практика, а събраните средства ще бъдат изцяло дарени за Луиза. Също ще бъде оставена кутия за дарения!
Luiza Todorova
Ето какво написа Луиза в своят профил във ФБ:
„ Здравейте приятели, близки, познати, непознати. Голяма част ме познавате- лично, отлично, малко, различно, други-не. Намирам се в ситуация, в която никога не съм била и най-вече- не съм си представяла, че е възможно да се озова. Знаете, когато човек държи здраво юздите, когато язди победния кон, обикновено не мисли за загуби, за плашещи перспективи. Е, имала съм своите трудни мигове и периоди, но по- скоро по вътрешните пътища на познание на света и себепознание, но сега е толкова различно…. Да..и ето сега… Удобно- неудобно, срам- не срам… Моля за помощ. Парична помощ. През Февруари‘2016-та след два изненадващи припадъка ми диагностицираха тумор в мозъка и ме оперираха. Туморът се оказа злокачествен. Минах лъче плюс химиотерапия, после курсове само химио. Нещата вървяха добре. Докато в средата на Февруари т.г. не откриха рецидивче, което до средата на Март порастна бързо. Отказаха ми химиотерапия. Казаха също, че не може да се приложи оперативно отстраняване . Така че, налага ми се спешно лечение, вероятно в Турция или в Германия- в България няма кадри за кибер-нож, който би могъл да се приложи в моя случай. Лечението струва много, а аз, семейството ми също, вече нямаме възможност. Искам да живея. Реших се и открих дарителска сметка. Ето данните на дарителската сметка: Име Луиза Георгиева Тодорова: Сметка 7000 1522901683; IBAN BG02 UNCR 7000 1522 9016 83; Валута BGN; Клон 372; BIC(SWIFT) код на УниКредит Булбанк: UNCRBGSF). Ето данни на еврова сметка в УниКредит БулБанк: Luiza Georgieva Todorova,BULBANK UNICREDIT клон Карлово, BIC (SWIFT) UNCRBGSF, В евро (EUR): IBAN BG12UNCR 9660 4429 9051 04. Относно И-пей: нямам такъв акаунт. От банката имам уверение, че независимо откъде, не било нужно аз да имам и-пей, за да може да се осъществява прехвърляне по левова или еврова мои сметки. Но ето пей-пал акаунт на бившия ми съпруг Georgi Todorov, на когото по темата определено имам доверие: georgi@getzpipes.com . ***И ви моля- помогнете ми и много ви благодаря. 🙂 Луиза Споделете, ако прецените, приятели!„
Ето програмата на часовете, които се включват в дарителската кампания. Всички събрани средства от вашата практика ще отидат дарение за Луиза, благодарим ви!
Понеделник: 15:00ч – Йога за Бременни – с Елица Йоргова
17:30ч – Йога начинаещи – с Елица Йоргова
19:30 – Йога смесена група – с Людмила Винчева

Вторник: 17:30ч – Йога напреднали – с Елица Йоргова
19:30ч – Бидейки Енергия – с Павел Павлов

Сряда: 17:30ч – Йога начинаещи – с Живка Сербезова
19:30ч – Йога смесена група -с Десислава Георгиева

Четвъртък: 15:00ч – Йога за бременни – с Людмила Винчева
17:30ч – Йога напреднали – с Людмиба Винчева
19:30ч – Бидейки Енергия – с Павел Павлов

Събота: 10:30ч – Йога за деца – с Дани Чолакова
12:30ч – Обедна Йога за всеки – с Дани Чолакова

Неделя: 15:00ч – Акро Йога – със Стоян Георгиев

Нека заедно подкрепим Животът на Луиза!
Благодарим ви!
Това е линк към съобщението на Луиза във ФБ – в коментарите под него има приложени документи от дъщеря и, както и актуална информация как се развива лечението на майка и: