Тайландски масаж – работилница – 3-ти Декември събота от 17:30ч

Намасте приятели!
Заповядайте на чудесна практическа работилница – ТАЙЛАНДСКИ МАСАЖ със Тай Терапевт Михаела Георгиева!
Кога – събота 3ти декември от 17:30 – 21:00ч.

Този уъркшоп ще ви въведе във философията и практиката на традиционния ТАЙЛАНДСКИ МАСАЖ. Ще усвоите основни техники за зареждане и освежаване на тялото, профилактика и постигане на добро здраве. След приключването му ще умеете да изпълнявате 45 минутен тай масаж върху цялото тяло.

tai-masaj

В другия край на света, зад стените на будистки храмове, в продължение на 2 500 години се предава терапевтична система – Тайландски масаж. Известна още като‚ пасивна йога‘‘ тази терапия съчетава практики от аюрведа и класическата китайска медицина. Работи с десетте енергийни СЕН линии в тялото, както йога, чрез акопресура, разтягания, усуквания, натиск с длани, лакти и ходила съчетани в бавни и нежни, неинвазивни движения, позволяващи на приемащия напълно да се отпусне и релаксира. За разлика от класическият масаж, тай масажът се изпълнява през удобни меки дрехи върху специална постелка на земя.

Ползите от тази терапия са както за подобряване на физическото състояние на човека така и за психическото състояние. Спомага правилното протичане на прана по вътрешните меридиани и от там отблокирване на проблемните зони във тялото. Облекчава болките във врата, гърба и кръста и в много случаи помага при хронични оплаквания като констипация, болезнена менструация, главоболие, безсъние, болки в раменете и коленете. Заздравява и укрепва ставните връзки. По време на масажа се намалява производството на млечна киселина и се отделя голямо количество ендорфини, което допълнително спомага за пълната релаксация, освобождаването на стреса, успоякояване на ума и премахване на умората –физическа и психическа. Благодарение на него тялото става по-малко травматично, по-гъвкаво, издържливо и подвижно.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ :

– любители, целящи да дарят на близките си здраве и приятни мигове
– терапевти, желаещи да обогатят професионалните си умения
– Акро Йога практикуващи

По време на уъркшопа ще имате възможност да практикувате демонстрираните техники под насоките и грижата на опитен тай терапевт Михаела Георгиева.

С предварително записване на тел. 0895 652707, yoga_shanti@abv.bg или на лично съобщение във ФБ.
Местата са ограничени!

Продължителност: 3 ч. и половина
Цена: 25 лв.
Цена за двойки: 40 лв.