Групова регресия в Пловдив с Петър и Павел 23 и 24 януари!

За много години приятели!

Пожелавам ви здраве, щастие и обич!

За началото на тази година съм ви подготвил изненада. На 23 януари ще има обикновена групова регресия, а на 24 януари ще се комбинираме с Павел (водещ на практиката Бидейки Енергия в Йога студио Шанти). Според мен неговите практики ще помогнат на някой от вас които са опитвали преди и не успяли да се отпуснат, сега да го направят и да видят свои минали животи!

Груповата регресия е преживяване на минал живот в група от хора. Тя започва с 30-40 минутно въведение в темата, в което аз обяснявам какви видове виждане можете да имате, какви са най-честите очаквания и страхове от предстоящото пътуване във вашето минало. След това давам време за тоалетна и вода. Самата техника е водена медитация тип „Йога нидра“, която продължава около 40-50 минути. Всеки участник затваря очи и следва гласът ми, без да говори, като вижда и усеща нещата сам за себе си. При груповата регресия разглеждаме „Най-важния ви минал живот“ за сегашния момент от настоящия ви живот. Вашата душа, дух, висше Аз, подсъзнание… изберете си думичка, определя какво да видите. След като ви върна в настоящия живот ще оставя време за коментари, въпроси и обратна връзка от преживяването.

Бидейки Енергия е съвременна програма, основана на едно древно учение, създадено и развивано хилядолетия наред там, където е днешно Мексико. Учението е предадено на д-р Карлос Кастанеда – доктор по антропология от Калифорнийския Университет в Лос Анджелис (UCLA) от Дон Хуан Матус – индианец от племето Яки и водач на група магьосници, наследници и хранители на това учение. Бидейки Енергия е всеобхватна – в нея има енергийни движения, предназначени за преразпределение на жизнената ни енергия, необходима за практиките по изменение на неефективните от енергийна гледна точка навици и съзнателен преглед на живота, както и практиките по сънуване. И всичко това е изключително прагматичен начин на живот, наречен Войнски път, имащ като критерий за оценка на ефективността единствено нивото на енергия и смъртта като съветник. Тъй като живеем в изключително интересно време на конвергенция и еволюция на всички духовни учения в света, открихме интересни съвпадения между практиките на Регресия и тези на сънуването и прегледа на живота от Бидейки Енергия, и решихме, че в духа на съвремието е подходящо да съвместим тяхната функционалност.

Така, на предстоящата ни среща, за около 30-40 минути, ще използваме подготвителните движения на Бидейки Енергия, за да натрупаме и култивираме енергия, сила и внимание, необходими за ефективно пътуване в миналото, което ще направим по време на Регресия.

Общо цялото преживяване груповата регресия на 23 януари ще продължи около 2 часа. Общо цялото преживяване груповата регресия съчетана с движенията на Бъдейки енергия на 24 януари ще продължи около 2 часа и 30 минути. Залата разполага с постелки, одяла и климатик, но ако по-зиморничеви могат да си донесат допълнителни завивки.

Водещ: Петър Петров – психолог, дипломиран магистър по „Психология на управлението”(2009г.). През 2006 година е завършил девет месечен курс по хипноза към Българската Асоциация по Хипноза и Хипнотерапия (БАХХ), с ръководител Милен Николов. От началото на 2010г. се занимава с частни клиенти и е придобил богат опит във воденето на пътувания в минали животи (над 1500 лични сесии и над 150 групови регресии).

Кога? В Пловдив ще има ДВЕ групови регресии. 23 януари 2016 (събота) – начало 19:00 часа 24 януари 2016 (неделя) – начало 13:00 часа

Участието е САМО е с предварително записване на тел: 0895 652707 и мейл yoga_shanti@abv.bg Къде – град Пловдив, Йога Арт студио Шанти, адрес: ул. „Ангел Кънчев“ 8А

Цена за регресяита на 23ти – 15 лв. Цена за регресяита с Бъдейки енергия на 24ти – 20 лв.

С предварително заплащане!