Кундалини Йога клас с Прем Шакти – 28 юни неделя 17ч

Намасте!

      С голяма радост ви каним на специален клас по Кундалини Йога с Прем Шакти – ученичка на Ананд Шараби(Жан-Жак Ригу) от френската школа – L’École du Tantra

       Класът ще бъде на 28 юни неделя от 17:00 – 19:00ч. С предварително записване, цена 12лв. Местата са ограничени!

11272144_10205776672049560_666984944_n

Повече за КУНДАЛИНИ ЙОГА:

КАКВО Е КУНДАЛИНИ ЙОГА:Кундалини йога е йога на осъзнаването. Кундалини е космическата мощ, присъстваща във всеки Човек и двигател на цялостната еволюция на съзнанието. Пробуждането и канализирането на тази енергия към по-висшите центрове на човешкото съзнание Е целта на всички практики, свързани с Кундалини йога.

Кундалини Йога е йога за съвременния Човек, който иска да се справя успешно с предизвикателствата на днешния ден, да задържи работата си, да отгледа семейство, да развие бизнес.

ЦЕЛ: Кундалини е нашия потенциал и целта е неговото разгръщане, на един нов Човек – себе си, спонтанен, осъществен- живеещ Живота със свободна воля, Любов и осъзнатост.

ЗАЩО: Кундалини Йога има силен ефект върху всички аспекти на личността – физически, емоционален, умствен и духовен . Тя е практика, която регенерира и подобрява всички жизнени функции- дихателни, кръвоносни, ендокринни, репродуктивни и др.

Практикуването на Кундалини Йога балансира жлезите с вътрешна секреция, засилва нервната система и ни дава възможност да осъзнаем енергията на съзнанието и емоциите си.

Практиките са фини, понякога доста динамични, друг път леки и неусетни, включват движения, динамични и статични пози, ритъм, дишане, звук, мантри, релаксация и медитация./които повлияават на съзнанието, тялото и Душата./

/Прилагат се техники за освобождаване на стреса, страховете, и създадените поведенчески модели, за да се освободи пространство за по-смел избор на Щастие-нашето рожденно право./

Всеки път практиките са различни, но в крайна сметка имат един ефект, а именно синхронизиране и балансиране на цялото. В чисто физически и биохимически план се работи за здрава нервна система, хормонална и всички други системи.

 11275671_10205776671169538_72322566_n

Кундалини е енергията на Душата ни. На осъзнаването на вътрешното ни аз. Кундалини е еманация на нашата безкрайност и енергията на космоса.На всеки индивид!

 Ананд Шараби

ОПИТАЙТЕ 🙂