Ащанга Йога клас с Цвети Апостолов – 5 юни петък от 18:00ч\( и 6 юни събота от 17ч) –

Тъй като интересът е много голям, има възможност и за съботен час по Ащанга Йога – само с предварително записване от 17ч

Намасте!

С голяма радост ви каним на Специален Ащанга клас с Цвети – българка, живееща в UK.
Рядко в България има хора, учили Ащанга от Извора – Майсор ашрама и линията на Патаби Джойс. За това много се радваме, че Цвети ще ни посети.

Класът е на 5 юни петък от 18:00 – 20:00ч. Цена 10лв.
С предварително записване, местата са ограничени!

 

Цвети Ащанга

Ето какво пише Цвети:

За мен като преподавал и ученик – казвам се Цвети и се занимавам с йога от 15 години. През първата ми визита в Индия 2006, бях в Майсор и учих Ащанга йога с дъщерята на Патаби Джойс-Сарасвати. При второто ми посещение на Индия, Керала, учих с Бумаджи Класическа Хата Йога. Живея в Брайтън от 14 години и преподавам йога за начинаещи, а също и в 5 колежа за изучаване на английски език. Имах прекрасната възможност да посетя много и различни по стил класове и уоркшопове в Европейската столица на йога – Брайтън. Описвам себе си като интуитивен и весел учител, който не се придържа към стандартните практики, а винаги дава различен поглед към асаните и кара практикуващите да се усмихват. Класовете ми могат да бъдат доста интензивни, но и релаксиращи.