Отворени врати! 26-30 май! Безплатни занимания за всички!

Отворени врати в Шанти! Безплатни занимания за всички!

26-30 май!

       Спазваме традицията – всеки месец да има свободни безплатни занимания, абсолютно всеки е поканен – без значение, пол,възраст, положение.

          Йога означава `Обединение` – и така се обединяваме всички в едно добро и хармонично общество, изпълнено с любов и състрадание.

lotus

Заповядайте на следните отворени безплатни часове, като ви окуражаваме да поканите и вашите приятели:

26 май – Вторник – 12:00ч Йога в Обедната почивка с Мария – подходящ час както за начинаещи, така и за напреднали, за всички, за които обедната почивка е чудесен начин да се погрижим за себе си и продължим заредени денят

 28 май – Четвъртък 19:30 Бидейки Енергия с Павел –  Чрез различни движения, дихателни техники, медитативни практики и взаимно сътрудничество ние можем да преобразуваме навиците си и да се свържем с истинската си същност.

29 май – Петък – 08:00 – Сутрешна Йога с Дани – Зареден сутрешен час, след който денят ви ще бъде бодър, целеустремен и спокоен.

30 май – Събота – 14:30ч – Йога за всеки с Галя – подходящ час както за начинаещи, така и за напреднали, чудесен съботен подарък!

И за всички, които са за първи път посетители на Шанти – може да се възползвате от Новата ни Пробна Карта – неограничен брой посещения в рамките на една седмица за 20лв!

Заповядайте да споделим вълшебството заедно!

Ом Шанти Шанти Шанти

Мир Мир Мир