Ошо Кундалини Танцувална Медитация – петък 21 Февруари 19:00 – 20:00ч.

Намасте!
Заповядайте този петък 21 февруари в 19:00 – 20:00ч на танцувална медитация – Ошо Кундалини!
Вход на база дарение, всеки е добре дошъл!
Медитацията Кундалини е най-обичаната сестра на Динамичната медитация, която се прави при залез Слънце. Тя продължава 1 час, състои се от 4 фази. Съпровожда се от музика, създадена под ръководството на Ошо. Музиката поддържа енергията и указва началото на всеки стадий от медитационната техника.
Първи стадий: 15 минути.
Бъдете отпуснати и нека цялото ви тяло да се тръска, чувствайки да се движат енергиите, които идват от стъпалата ви. Отпуснете цялото тяло и станете само тръскане. Очите ви могат да бъдат затворени или отворени.
Втори стадий: 15 минути.
Танцувайте…..както чувствате и нека цялото ви тяло се движи както иска!
Трети стадий: 15 минути.
Затворете очи и бъдете неподвижни, седейки или стоейки….бъдете свидетели на това, което се случва вътре във вас и отвън. ( тъй като обичаме да танцуваме повече този стадий сме го продължили пак танцувален с много красива музика)
Четвърти стадий: 15 минути.
Със затворени очи, легнете и бъдете неподвижни. Останете свидетели.
OSHO Активните медитации ни дават пространство, в което да изразим себе си, да излезем от обусловения начин на мислене и да бъдем по-истински и живи. Да се радваме повече на всичко и всички, и най-вече повече вътрешно усещане за любов, щастие и приемане на себе си, такива каквито сме!