Дни на Щастието – Пловдив – Йога на Смеха и Контактна Импровизация 16 юни неделя

Здравейте!
Започна фестивалът Дни на Щастието в Пловдив!

Йога Арт студио Шанти се включва със сесия по Йога на Смеха в неделя 16 юни от 15:30ч до 16:30ч.
Йога на смеха, или Хасия йога, е уникална практика, която съчетава безусловен сърдечен смях с йога дишане. С йога на смеха, всеки може да се смее, без да разчита на хумор, шеги или комедийни изпълнения.
По време на практики по йога на смеха, забравяме за проблемите ни като възрастни и оставяме детето в нас да играе, защото именно по време на игра се ражда смеха. Дори когато го правим като упражнение, сме с ясното съзнание че това е полезно за нас и помагаме на физическото и психическото ни здраве.
Йога на смеха е единствената практика, която позволява на възрастните да се смеят продължително и сърдечно, без да използват ума си.
Водещ е Елица Йоргова – сертифициран преподавател по йога на смеха, основател и преподавател по йога в Йога Арт студио Шанти – Пловдив.

След Йога на Смеха веднага ще започне сесия по Контактна Импровизация.

Искали ли сте някога да откриете танц, който да танцувате така, сякаш никой не ви вижда, от сърце, с невероятна свобода, която да извира от всяка клетка на тялото ви. Търсили ли сте спорт, който да прави тялото ви ловко и силно, без да го изтощава?

Контактната импровизация (КИ) е вид съвременен танц с един или повече партньори, физическа и психическа комуникация, акробатика, танцова терапия, медитация в движение, практика за усъвършенстване на тялото, ума и душата. Това е практика без правила и граници за всички, които обичат движението, свободата, нетрадиционното и истинско съприкосновение с други хора.
Презентацията и уъркшопът по КИ ще бъдат водени от рускинята Наташа Голубцова, която преподава КИ от 2010. www.contact-improvisation.blogspot.com

Пълната информация за чудесните събития по време на Фестивала, моля вижте тук:  програмата
и двете събития са със вход Свободен!

Заповядайте и бъдете Щастливи!