Wake Ъп! Open Air Festival 29,30 юни и 1 юли

Заповядайте на чудесен Фестивал сред природата в Родопи Планина, над град Куклен – 29,30 юни и 1 юли.

Прикачвам линк към ФБ, където пише цялата програма на Фестивала.
http://www.facebook.com/events/340413012693664/

Йога Шанти ще се погрижи да започнем денят с усмивка и здраве – събота и неделя сутрин Йога по поляните.от 08:00 – сред приятна музика.
Събота от 18:00 – Йога на Смеха!

Immortal Traditions 2012 Open Air Festival
29.Jun.2012, Fri — 1.Jul.2012, Sun
29.06.2012-01.07.2012
Wake Up! Immortal Traditions 2012 Open Air Festival
–––––––––––––––––––––––
На 29, 30 юни и 1 юли (Джулай морнинг) 2012 г. ще се състои второто издание на Wake Up! Open Air Festival под надслов Immortal Тraditions, уникален за територията на Пловдивска област музикален фестивал, който на една сцена има мерака да събере музика от различни и модерни стилове, съчетана с родния ни фолклор и из цялата еклектика да намерим по нещо за себе си или малко повече себе си. WAKE ЪП е скромното желание на банда засмяни никоганепорастващи, да съберат на чист въздух будно-блудните духове по тези ни ширини. Намираме бягството от градския шум и суета за наложително !
Сутрините ще бъдат посветени на Йога, а за фон ще чилваме музикално в унисон с мястото. Искаме да сме активисти, затова дните ще са посветени не само на бира и лежене, а и на спортни задания, литературни четения,представени не по банално познатия начин ; ъпгрейдване на общокултурните ни сведения в областта на историята, WORKSHOP-овете пък ще се нагърбят с нелеката задача да одухотворят всички наши вопли – от амбиции за танцуване, през оригами, експериментални дрънченета, мятане на огньове, ходене на кокили, татуиране и други подобни срещи с третия вид. Съорганизатор на проекта е и Slackline България, които ще ни учат да ходим по въже, докато слънцето жарко пече. Отбраните еко маршрути ще са за любителите на езда, конете са от нас. Специални гости ще представят български традиционни носии и някъде там в ехтенето на модерните мелодии с етно звучене, ще имаме удоволствието да наблюдаваме, че и да се включим в омайното величие на българския народен танц. До голяма степен, ние сме такива, заради музиката и танцът в почвата на тази земя.За добро или лошо, искаме да преживеем този преход с музика. Дядо Богомил – гайдар от Родопа планина ще е сред гостите, които нямаме търпение да срещнем.
Вечер гостуващите изпълнители ще създадат неповторима атмосфера, която ще оживее чрез визуализации и сценично осветление. Огън и жупел се очаква и от \\\“спектакъла на кокили\\\“. Успоредно с всичко останало, ще пийваме и Жива бира, което си е истинско ценителско попадение. И хапване, накъде без хапване 🙂 Интересен факт е че зад скарата, а не зад пулта ще бъде Dj Shadow. Ще се погрижим и за вегетарианците, за които ще има свежо меню.