Обучение за инструктори по Йога на смеха в Йога Арт Студио Шанти 12 и 13 Ноември

Йога на смеха има все повече последователи в България. Можете и вие да сте сред пионерите, които разпространяват радостта от йога на смеха сред хората.

По време на обучението, ще научите как да водите група хора през упражнения за симулиран смях, изработени от д-р Мадан Катариа. Ще придобиете умения как да превърнете симулирания смях в истински, спонтанен и заразителен смях, без необходимостта от шеги, комедия или хумор. Ще овл…адеете техниката „смехова медитация“, при която смехът не изисква никакво усилие и смехът се излива от нас като фонтан. Това е разтърсващо преживяване, при което усещаме как смехът идва от сърцето ни, без необходимостта от нито една шега.

След завършване курса на обучение, ще можете да водите сесии в социални клубове, йога и фитнес центрове, училища, домове за възрастни хора, в бизнес среда, както и да провеждате публични семинари. Освен всичко това, можете да извлечете много полза за самите вас, като овладеете техники как да се смеете повече, да бъдете по-леки, по-контактни, как да намалявате притеснението преди важни събития, как да подобрите и запазите здравето си. Ще станете член на огромното многонационално семейство от хора, които разпространяват радостта и смеха сред останалите.

Цена на обучението и сертификата: 80 лв.
Събота 12 ноември от 12:30-20:30ч
Неделя 13 ноември от 10:00-18:00ч
(обучението трае двата дни)
За записване и контакти: 0895 652707, yoga_shanti@abv.bg