Ново в Йога Арт Студио Шанти – Юмейхо терапия – Валентин Благоев. Всяка сряда

Валентин Благоев, юмейхо майстор 3-та степен. От 20 години се занимава активно с енергийни и езотерични практики. Изучавал и практикува Еврейска и Западна Кабала, Антлантическа магия, Сексуална магия, Рейки майстор, Цигун, Ащанга Виняса Йога, Юмейхо.
В терапиите си по юмейхо използва масажни и наместващи техники, енергетика и спесифични езотерични знания предадени от неговите Учители от Видимия и Невидимия свят.

Повлияват се благоприятно проблеми свързани с опорно-двигателния апарат, нервна система, полова система, неразположения за които не са известни причините, усилва се имунната система и защитните функции на организма. Прекрасна профилактична и разтоварваща терапия в натоварения съвременен свят.

Но истинската цел на Юмейхо терапията е откриването на причинно-следствените връзки между проблемите появили се на физически план и причините в психо-емоционален, ментален и духовен. Откриването на отправната ни точка и миналата ни опитност показва посоката в настоящата ни действителност и осъзнаване на Мисията ни сега и тук

С предварително записване на тел: 0895 652707, 0878 710043
Продължителност 1 или 2 часа:
Цени: за 1 час – 40 лв
За 2 часа –   80 лв