fbpx

Йога ваканция на остров Тасос – 23-28 май!

Йога ваканция на остров Тасос, Гърция
Майски празници  23-28 май 2016г
С Елица и Никола

 Намасте!

Мили приятели, заповядайте на прекрасна Йога ваканция в изключителният Хотел Макриямос Бунгалос, намиращ се на брега на морето на собствен залив с бял пясък и изумрудена вода, заобиколен от 140 декара борови гори http://www.makryammos-hotel.gr/. Ще бъдем настанени в отделни самостоятелни къщички, с всички удобства на луксозен хотел, сред градина и изглед към Бяло Море. Плажът се намира на 150 метра. Вижте подробната програма ТУК
makryammos-bungalows-01
makryammos-bungalows-09

 Месец Май е чудесно време за море в Гърция и ще съчетаем хубавото време с прекрасни Йога практики на брега на морето и сред градините на хотела.
 Сутрин ще посрещаме Изгрева с медитация за отваряне на Сърцето и приемане даровете на Вселената, дихателни упражнения, прекрасна Йога практика. През деня ще се отдаваме на почивка, четене на плажа, размишления върху живота ни и какво искаме съзнателно да променим и подобрим.
По желание може да се организират дневни екскурзии до селището Тасос, обикаляне с корабче, каране на велосипеди или разходки в планината.
makryammos-bungalows-16
makryammos-bungalows-03
 Следобяд ще практикуваме отново, като ще се забавляваме с Йога по двойки и Акро Йога. В зависимост от нивото на групата може много да напреднем в Акро Йогата ,тъй като пясъкът позволява това. Вечерите ще съзерцаваме морето и Луната, ще пеем мантри и медитираме в нощта. Очаквайте пълната програма!
pool-01
 Цена на човек в двойна стая: 325евро, включва 5 нощувки, закуски и вечери, всички практики, интернет и паркинг.
В цената не е включен транспорт и допълнителни екскурзии.
Капариране 200 евро до 3 март, останалите 125 евро – една седмица преди заминаването.
За информация и записване: Елица Йоргова – 0895 652707, yoga_shanti@abv.bg