fbpx

Индийски танци с Катя Тошева! 18.11 – 16:00ч

От Катя с любов! :
Намасте, скъпи момичета! Каня ви на първия урок в Пловдив след пътуването ми в Индия! Заредана съм с енергия и пълна с ентусиазъм, затова се гответе за едно много динамично преживяване! Ще се отдадем на индийския танц и ще се забавляваме със закачливите ритми, който ни носят радост и карат сърцето ни да бие лудо!

Танцът е един от най – приятните начини да поддържаме здравето и тялото в добра форма. Подобрява двигателната култура, подпомага комуникационните умения, развива въображението, помага ни да се освободим от напрежението и стреса и да изразим своята индивидуалност.

Семинарът започва и завършва с упражнения за релаксация, загрявка и разтягане. Носете удобни дрехи, по възможност и дълъг памучен шал. Танцуваме боси. Предишен танцов опит не е необходим.

Проължителност – 2ч 30 мин
Цена – 25 лв
За деца (над 10 години): – 15 лв

За записване: 0885 78 40 47 – Катя Тошева или
089 565 2707 – Йога Арт Студио Шанти

Адрес: Йога Арт Студио Шанти, Пловдив, ул. Ангел Кънчев 8 А

За водещата:

Катя Тошева е артист, намерил вдъхновение в културата на изтока. Открива магията на индийските танци и постепенно от хоби те се превръщат в професия. Страстта и я отвежда в Индия, където тя открива своите учители и се среща отблизо с хилядолетната традиция. Изучава 3 класически индийски танцови стила – Бхаратанатям, Катхак и Одиси с международно известни и признати учители. Връщайки се в България, основава училището за индийски танци „Kāya“, където с радост и ентусиазъм споделя знанията и любовта си към Индия. Учи Северно-индийска тала 2 години с известния български музикант – перкусиониста Стефан Христов. Води редовни занимания в София и Пловдив и организира ежемесечни танцови семинари и лекции, посветени на индийската култура в цялата страна. Организира и участва в танцови и театрални проекти, фестивали и културни събития в България и чужбина, очаровайки публиката с магнетизма си.
Последвайте страничката Индийски танци Kaya dance school