Групови регресии и среща с Духовни водачи на 28-29.09

Водещ Петър Петров!

Приятели вдигаме летвата! Много хора, които идват на групови регресии имат нужда от нещо повече от това да видят свои минал живот. Все по-често и в личната ми практика водя до мястото на „Планирането” на настоящият ви живот. Този термин използва и Макъл Нютън в книгата си „Пътят на душите“. Водил съм десетки хора в това пространство, където нашата душа планира предстоящия си живот в тяло на Земята. Там ние избираме нашите родители, предизвикателства ни, хората, с които ще си взаимодействаме… и после забравяме…

На 28.09.2019г. от 19:00 часа и
на 29.09.2019г. от 11:00 часа ще направим класически групови регресии.

На 29.09.2019 г. от 15:00ч ще има среща с Духовни Водачи

Груповата регресия е преживяване на минал живот в група от хора. Тя започва с 30-40 минутно въведение в темата, в което аз обяснявам какви видове виждане можете да имате, какви са най-честите очаквания и страхове от предстоящото пътуване във вашето минало.

Пълното инфо можете да видите ТУК

Дни на Отворени врати

Здравейте приятели!
Започнахме новият сезон за Йога и практики за личностно развитие и ви каним да бъдете наши гости в часовете Отворени врати – Безплатни практики!

Ето кои са тези часове:
– 19ти Септември четвъртък 08:00 – 09:00 – Сутрешна Йога с Дани Чолакова
– 24ти Септември вторник 19:30 – 21:00 – Бидейки Енергия с Павел Павлов
– 25ти Септември сряда 10:00 – 11:30 – Ащанга Йога със Саня Баракова

Тук можете да видите редовната ни програма:
www.yoga-plovdiv.com

Поканете ваши приятели и близки!
Очакваме ви!

Рожден ден студио Шанти и редовен график от 9ти септември!

Намасте приятели!

Днес на 8ми септември 2019г Йога Арт студио Шанти навършва 8 години и започваме 9та прекрасна година, отдадени на Вас и Себе си, за живот в здраве, спокойствие и вътрешно удовлетворение!

Благодарим на всеки един от вас за доверието, подкрепата и прекрасните усмивки и споделяне!

Ще продължим с още по-голямо старание и вдъхновение да предаваме знанията си в областта на Йога, Медитация, семинари за личностно израстване, танци, ваканции в България и чужбина!

Елица има личен юбилей 10 години преподаване на Йога , 10 години от завършването на Кайвалядхама Йога Институт, Индия! Благодаря на всички ви, че ми помогнахте да израстна като преподавател и човек и да продължавам това израстване!

От утре 9ти сепетмври подновяваме редовните практики в Шанти, като в понеделник 9ти няма да има обеден час в 12:00ч, час за бременни в 15ч и вечерен час в 19:30ч. В петък 13ти няма да има Тибетски купи. Всичко останало ще бъде по график, ако има промени ще пишем навреме!

Целият екип ви очакваме и обичаме!

 

 

 

Промоция Антицелулитен масаж – Август и Септември

Мили Дами!

Представяме на вашето внимание
Антицулитен масаж  60 мин. ( включително и коремът ) със специално разработен уред и Скенар Терапия.

Промоционална цена 40лв за Август и Септември. Редовна цена 50лв.
Майстор Татяна Трифонова – с предварително записване на телефон    0888448437

Подарете си за лятото грижа за вашето тяло!

Антицелулитен масаж:

  • Служи за премахване на подкожния слой мазнини, натрупани под формата на портокалови целулитни образувания. Методът има подчертан козметичен ефект. Извършва се с помощта на специални техники, уред и Скенар Терапия. Осигурява се кръвообращението на тъканите. Новодошлата кръв подпомага изгарянето на мазнините, носи свежи хранителни съставки, а от друга страна осигурява разнасяне на лимфните задържания.
  • За най-добър успех – честота на процедурите всеки ден или през ден.

По отношение на здравословното състояние целулитът стимулира затлъстяването, може да стане причина за постоянно главобие…

При натрупването на мастните плаки тече и процес на задържане на течности. Мастните клетки отделят все повече отпадни продукти. Клетъчните им стени стават по-плътни от стените на обикновените мастни клетки, при което веществата, отговорни за разтварянето на мазнините не могат да проникнат в клетката. След време се стига до натрупване на пластове от такива клетки, които формират позната ни „портокалова кожа“.

Тук се крият причините за налагането на терапия, която да третира тъканите така, че да се преодолее задържането на процесите в тези клетки, да се подобри кръвообращението и лимфопотокът в проблемните области, за да се освободят задържаните течности. При желание за редуциране на целулита следва да се помисли за методи, които да спомогнат извеждането на токсините от организма. Задължително е да се пие много вода.

Три са принципите за ефективната терапия на целулита: двигателна активност, масаж и придържане към специално подбран хранителен режим. Пропускането на която и да е точка води до саботиране на ефекта от борбата срещу неприятния дефект. Резултат не дават дори грижите за силно изпотяване на проблемните области. Полза показва масажът, който има силно интензивно физическо въздействие на тъканите.