Йога Ваканция – Майски празници на морето 22-26 май

Здравейте мили приятели,

Заповядайте ОТНОВО на Йога ваканция в чудесният луксозен 4 звезден комплекс Света Марина www.santamarina.bg. Разположен е на 2 км. северно от старинния град Созопол, Санта Марина е с отлично местоположение на брега, като предлага спираща дъха гледка към морето в съчетание с много и най-разнообразна зеленина. 70% от площта на Санта Марина от около 110 000 кв.м e посветенa на градините, парковите алеи, паркингите и обслужващите обекти. На разположение на гостите са плаж, 5 плувни басейна, 5 детски басейна, слънчеви тераси, рецепция, 4 тематични ресторанта, детски кът и анимационна програма на три езика, 2 супермаркетa, 3 пул бара, кафе-сладкарница, различни магазини, 2 Уелнес центърa и фризьорски салон, медицински център, тенис център с 8 тенис корта, игрище за футбол, перално и химическо чистене, вътрешен транспорт с електрически автобуси, мини-влакче от/до Созопол, Смокиня и Каваци и др.


Дните около 24 май са много специални – хем пролетни, хем вече се усеща настъпващото лято. Ще имаме 5 дни събрани заедно, в които ще се отдадем на Йога, почивка, дихателни практики на брега, море, басейни, разходки, медитации, кино–вечер, лекции, дискусии, тишина, танци……А Йогата – вълшебна – ще преминем през различни стилове, напълно достъпни както за начинаещите, така и за напредналите. При достатъчно събрани деца ще направим отделно и Детска и мама – бебе Йога. Наш гост ще бъде отново Петър Петров с Мисията на моят живот и лекция за преражданията.

Очаквайте много скоро пълната ни програма и се записвайте!

Цени:
4 нощувки в двойна стая: 270лв на човек – включва 4 нощувки, закуски, ползване на зала, басейни, плаж, вътрешен транспорт, паркинг, амфитеатър, туристическа такса и такса участие. Цена и със 4 вечери – 350лв
3 нощувки в двойна стая: 207лв на човек/ 267лв с включени вечери
2 нощувки в двойна стая: 144лв на човек/ 184 с включени вечери

( Тъй като комплексът е много луксозен и главно се посещава от чужденци, цените в заведенията са доста високи – примерно 15лв само за салата. За това ви препоръчвам да изберете и опция вечеря, която е 20лв на човек тристепенно вегетарианско меню – салата, основно, десерт и вода. В същото време студиата и апартаменти са напълно оборудвани с кухненски пособия за готвене. Така че, нека всеки избере това, което желае. )

Желателно записване до 19ти април и 50% капаро. След тази дата може да се вдигнат цените.
Ще напишем и цени за деца и единично настаняване. Има и апартаменти – питайте за цени.

За превеждане на капаро може да използвате следната банкова сметка:
Банка ДСК – клон `Финансов център` Пловдив
Елица Йоргова
BIC код – STSABGSF
IBAN – BG13STSA93000018985569
За справки и записвания: Елица Йоргова – 0895 652707, yoga_shanti@abv.bg,
www.yoga-plovdiv.com
Приятен ден!

Важно съобщение! На 7ми, 8ми и 9ти март няма да има някои часове

Важно съобщение!
На 7ми, 8ми и 9ти март няма да се състоят следните часове в Шанти:
7ми четвъртък – НЯМА да има Йога за бременни от 15:00ч и после НЯМА да има Йога напреднали от 17:30ч
8ми петък – НЯМА да има Йога мама – бебе от 11:00ч и НЯМА да има тибетски купи от 17:30ч
9ти събота – НЯМА да има Обедна Йога от 12:30ч.
Извиняваме се за неудобството, повечето преподаватели сме на Йога ваканция и не успяхме да намерим заместници на часовете.
Пожелаваме ви да празнувате най-женският празник с много любов и уважение към вас самите и вашите дами! <3

Групови регресии и среща с Духовни водачи на 16 и 17 март 2019г.

Приятели вдигаме летвата! Много хора, които идват на групови регресии имат нужда от нещо повече от това да видят свои минал живот. Все по-често и в личната ми практика водя до мястото на „Планирането” на настоящият ви живот. Този термин използва и Макъл Нютън в книгата си „Пътят на душите“. Водил съм десетки хора в това пространство, където нашата душа планира предстоящия си живот в тяло на Земята. Там ние избираме нашите родители, предизвикателства ни, хората, с които ще си взаимодействаме… и после забравяме…

На 16 март 2019г. от 19:00 часа и на 17 март 2019г. от 11:00 часа ще направим класически групови регресии.

Груповата регресия е преживяване на минал живот в група от хора. Тя започва с 30-40 минутно въведение в темата, в което аз обяснявам какви видове виждане можете да имате, какви са най-честите очаквания и страхове от предстоящото пътуване във вашето минало.

След това давам време за тоалетна и вода. Самата техника е водена медитация тип „Йога нидра“, която продължава около 40-50 минути. Всеки участник затваря очи и следва гласът ми, без да говори, като вижда и усеща нещата сам за себе си.

При груповата регресия разглеждаме „Най-важния ви минал живот“ за сегашния момент от настоящия ви живот. Вашата душа, дух, висше Аз, подсъзнание… изберете си думичка, определя какво да видите.

След като ви върна в настоящия живот ще оставя време за коментари, въпроси и обратна връзка от преживяването.
Общо цялото преживяване ще продължи около 2 часа.

На 17 март 2019г. от 15:00 часа ще ви заведа на мястото на Планиране и да се видите с духовите си водачи.

Всеки от нас има свой духовен водач – това е същество, което се грижи за нашия живот и ни напътства. Много хора, които идват при мен споделят, че са го е усещали или „чували“ спонтанно. Той може да е бъде човек, животно, ангел, архангел, духовен учител, или просто стълб от енергия със скипър и брада… и много други неща…

Повече за водачите ще разкажа преди самата водена медитация.

По време на нашата среща ще потърсим отговорите на следните въпроси:
– Кой е най-важно за вас тук и сега?
– Каква е причината да сте тук в тяло на тази планета?
– Как да живеете най-пълноценно своя живот?
– На прав път ли сте?
– Кои са важните за вас хора тук и сега?
– Кой с какво ви помага?
– Какво да правите от тук нататък?
– Какво ни очаква през 2019г.
– Ще дам възможност всеки от вас да зададе своите въпроси към водачите си!

В процеса на регресия има информация, която се получава и информация, която не е разрешено човека да получи. Това на зависи от мен или от вас. Според мен това също е избор на вашата душа, направен още преди да влезнете в това тяло. Искам да ви предупредя, че всеки ще получи точно толкова информация от своите водачи, колко има нужда и му е разрешено да получи в момента на нашата среща. Достатъчно е да посетите само една от тези среши, за да получите отговорите на своите въпроси!

! Посещението на мястото на „Планирането“ е САМО за напреднали изследователи на астралните пространства. Под „напреднали“ разбирам хора, които са преживяли поне една лична или групова регресия при мен или някой мой колега! При влизането си в залата всеки човек ще бъде попитан от мен за опита му с регресията

Водещ: Петър Петров е психолог по образование и по призвание. През 2009 завършва магъстърската си програма по „Психология на Управлението“. През 2006 година е завършил деветмесечен курс по хипноза към Българската Асоциация по Хипноза (БАХ), с ръководител Милен Николов. От началото на 2006г. работи индивидуално с клиенти, които въвежда в минали животи (над 2700 лични и над 450 групови сесии).

Повече информация за водещия и метода на:
Facebook – https://www.facebook.com/groups/1501702593442254/
Youtube – https://www.youtube.com/playlist?list=PLnA50QLQqKXaEZH5Th8VX9YyzuHNlrKky
Уеб сайт – http://regresia.weebly.com/

Залата разполага и постелки, одяла и климатик, но ако по-зиморничеви могат да си донесат допълнителни завивки.

Кога? В Пловдив ще има ТРИ преживявания.

16 март 2019г. – Групова регресия – 19:00, цена 15лв.
17 март 2019г. – Групова регресия – 11:00, цена 15лв.
17 март 2019г.- Духовни водачи – 15:00, цена 20лв. .

Участието е САМО е с предварително записване на тел: 0895 652707 и мейл yoga_shanti@abv.bg

Къде – град Пловдив, Йога Арт студио Шанти, адрес: ул. „Ангел Кънчев“ 8А
Цена – 15/20лв. Заплаща се цялата сума предварително 🙂

Осмомартенска Йога Ваканция 7-10 март!

Здравейте мили приятели,
Заповядайте на Осмомартенска Йога Ваканция в напълно обновеният Спа Хотел Армира www.armirahotel.com. Хотелът се намира на 12 км. от гр. Стара Загора, в курортно селище Старозагорски минерални бани – съвременен балнеологичен курорт с уникална природа и минерална вода, чиито лечебни показатели влияят благотворно върху опорно-двигателния апарат и периферната нервна система, повдига тонуса. Комплекс “Армира” разполага с модерно обзаведени стаи, вили и апартаменти, SPA център, ресторант, басейн, фитнес, сауна, парна баня, конферентна зала, както и допълнителни услуги за вашия пълноценен релакс и комфорт.

Ваканцията ще посветим на жената и на нейните качества, които са заложени във всеки един от нас жени и мъже – безусловна любов, търпение, интуиция и др. Ще направим осъзната Ин Йога практика със завързани очи, Женски танц Мандала, Карта на Желанията по Новолуние и други интересни практики.
Наблизо до хотела се намира свято място ` Богородична стъпка` , известно със своята положителна силна енергия и красива природа. Ще имаме приятен, лек поход в гората до това място. И разбира се – вълшебна Йога!

Ето и програмата:
ЧЕТВЪРТЪК:
13:00 – 17:00 ч. – Започва настаняването в хотела, свободно време, спа и почивка
17:00 – 19:00 ч – Запознаване и Кайвалядхама Йога практика – зала
19:00 – 20:00 ч. – Вечеря
20:30 – 22:00 ч. – Карта на Желанията по Новолуние – зала
22:00 ч. – Сън

ПЕТЪК:
07:00 – Ставане от сън
08:00 – 09:30 ч. – Сутрешно Йога занимание – зала
09:30 – 10:30 ч. – Закуска
11:00 – 16:00 ч.- Свободно време, спа, релакс
16:00 – 18:30ч. – Женски танц Мандала и практика Прераждане – Само за Жени! – зала – мъжете ще си почиват в спа центъра или ще гледат децата, като подарък към техните любими жени
19:00 – 20:00 – Вечеря
20:30 – 22:00ч. – Филм, посветен на любовта – зала
22:00 – Сън

СЪБОТА
07:00 – Ставане от сън
08:00 – 09:30 ч. – Сутрешна Йога и игри за деца и големи – зала
09:30 – 10:30 ч. – Закуска
11:00 – 13:00 ч. – Разходка към местността Богородична стъпка, Дихателни упражнения
13:00 – 16:00 ч.- Свободно време, спа, релакс
16:00 – 17:00 ч – Йога за деца – зала
17:00 – 19:00ч. – Ин Йога и танци със завързани очи – зала
19:00 – 20:00 – Вечеря
20:30 – 22:00ч. – Рисуване на Мандали, четене на притчи, свободно общуване – зала
22:00 – Сън

НЕДЕЛЯ
07:00 ч. – Ставане от сън
08:00 – 09:30 ч. – Сутрешно Йога занимание, Пранаяма дихателни упражнения – зала
09:30 – 10:30 ч. – Закуска
10:30 – 12:00 ч. – Свободно време, спа
12:00 ч. – Освобождаване на хотела ( по възможност по-късно освобождаване)

Цена: 261 лв – за настаняване в двойна стая: включва 3 нощувки, закуски и вечери, ползване на зала, 25-метров басейн с топла минерална вода и вградено джакузи ,термозона: класическа финландска и инфрачервена сауна, Римска парна баня, зона релакс, фитнес център, безжичен интернет, такса участие.
Деца до 4 години нощуват безплатно + закуска
Деца от 4 до 12 години – 1во дете при двама възрастни – 55лв с включена закуска
Деца от 4 до 12 години – 2ро дете при двама възрастни – безплатно
Единично настаняване – 351 лв
В цената не е включен транспорта.

Цена за уикенда – 189 лв – с включени 2 нощувки, закуски и вечери и всичко
Цена деца уикенд – деца до 4 години – безплатно
– 1во дете от 4 до 12г – 40лв с включена закуска
– 2ро дете от 4 до 12г – безплатно
Единично настаняване уикенд – 243лв
Срок за записване до 15ти февруари и 130лв капаро !
За превеждане на капаро може да използвате следната банкова сметка:
Банка ДСК – клон `Финансов център` Пловдив
Елица Йоргова
BIC код – STSABGSF
IBAN – BG13STSA93000018985569
За справки и записвания: Елица Йоргова – 0895672402, yoga_shanti@abv.bg,
www.yoga-plovdiv.com Приятен ден! 

Женските тайни на Шехерезада! – 09.02.

Мъжете гледат цялостно на жените. Тяхното присъствие, поведение, жестове, стойка могат да накарат коленете на мъжа да омекнат и той да забрави всичко останало, щом ви зърне. Не мислете, че за мъжете са важни отделните части от тялото и дългите крака. Има женски жестове, с които ще плените мъжа и той няма да може да отмести поглед от вас, ако ги прилагате!

А има и четири тайни, които майката на Шехерезада е предала за покоряване и задържане на мъжа.
Ако желаете да ги споделя с вас, запишете се за срещата ни на 09.02 от 16ч в студио Шанти Пловдив.
Местата са ограничени. Запишете се на лични съобщения или 0888 646 170, yoga_shanti@abv.bg Цена-20 лв.

Какво е необходимо?
Да дойдете 10 мин преди това, за да се настаните. Удобно облекло за танци и медитация и, разбира се, много усмивки.
Водещ на практиката; Стефи Стаменова- лайф коуч, Мисис Баба 2019.
(Бабите знаят много женски тайни).🤪

Фънг Шуй Прогнози за 2019та – Година на Земното Прасе в Пловдив! 19.01 – събота от 15:00ч

Здравейте приятели!
С голямо удоволствие ви каня на традиционните Фънг Шуй Прогнози с Яна Вервак – дипломиран Фънг Шуй консултант с дългогодишна практика! Прогнози за 2019г – Година на Земното Прасе!

Кога: 19 януари събота от 15:00ч
Къде: Йога Арт студио Шанти гр. Пловдив, ул. Ангел Кънчев 8а
Цена: 38лв, с предварително записване и предплащане. Контакт за записване 0895652707, yoga_shanti@abv.bg и лично съобщение във ФБ

Ето какво споделя Яна:
“ Земното Прасе – Какво да очакваме от неговата поява? Дали ще е по-дружелюбен от Кучето и как ще се отнесе към всеки отделен знак? Дали неговия най-близък приятел Тигъра наистина ще е най-облагодетелстван, а “астрологичния му враг” Змията най-засегната?
А как ще се пренаредят енергиите в нашите пространства? На тези и още много други въпроси ще отговоря на предстоящата беседа в уютната атмосфера на Йога студио Шанти Пловдив , на 19.01.2019 ( събота ) от 15ч.

Желаещите да присъстват могат да изпратят на лично съобщение поне седмица предварително своите данни – час, ден, месец, година и място на раждане, за да имам време да подготвя индивидуални изчисления, които да следите в деня на презентацията и да се ориентирате по-лесно за това, което конкретно ви касае.

Няма да ви е излишно да носите със себе си и плана на жилището или работното ви помещение, на който да направите своите обозначения с препоръките за 2019та. Ще споделя и някои ритуали, за да изпратим с благодарност 2018та и да приветстваме подобаващо 2019та, за да сме здрави, споделени, доволни и щастливи! 🍀❤️“`

Очакваме ви!