Йога за бременни

Часовете за бременни са съобразени с промените, които се случват с вас във всеки триместър и индивидуално състояние. Изключително полезни са за подготвяне на жената за леко раждане, съчетавайки упражнения за тазовото дъно, разтегателни, дихателни, визуализации и релаксация.11951483_889994471037644_799805947414529432_o

Очакваме ви с радост ! Моля поканете вашите бременни приятелки!

Месеците, през които носите детето в себе си са безценни и твърде кратки. Това е едно истинско пътуване в непознат свят, свързано с честа смяна на правилата, което може да бъде много забавно и интересно. Вие сте главен герой в създаването на един нов живот не само чрез тялото си, а и чрез ума, духа, емоциите си.

Йога ще ви помогне да се справите възможно най- добре с бременността и раждането, както и ще създаде добра атмосфера за израстването на вашето дете. Чрез йога ще избегнете проблеми като наднормено тегло, отоци, стрии, болки в гърба, ще ви е по- лесно да се справите с промените в настроението, със страховете си.

Тази практика ще ви свърши добра работа след раждането на бебето, ще ви помогне да преодолеете периодите на стрес и умора, за да можете напълно да се насладите и да оцените прекрасните мигове.

При нас ще имате възможност да се запознаете и да споделяте усещанията си с други бъдещи майки, с които , живот и здраве, скоро заедно ще бутате бебешки колички. :)

Занятията по йога за бременни са подходящи и за след раждане, както и за начинаещи в йога.